Ексклюзиви
вівторок, 22 серпня 2023 09:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Активи ПВК "Вагнер" активно розкрадають

Активи ПВК "Вагнер" активно розкрадають
ЗМІ дізналися про стан справ у ПВК "Вагнер". Фото: eastnews.ua

Стан внутрішніх справ у компаніях Євгена Пригожина значно погіршився після заколоту ПВК "Вагнер".

Терорист перестав звертати увагу на внутрішню роботу співробітників і контролювати їх належним чином, пише ВЧК-ОГПУ, з подачі його заступника Валерія Чекалова.

"У компанії стали активно розкрадати активи різноманітними способами. Один із найпоширеніших – акумулювання в штаті так званих "мертвих душ" і отримання зарплати за них. В основному подібним чином наживаються фінансисти й співробітники бухгалтерії. У деяких відділах число таких "нульових" співробітників досягало 30-40 чоловік. Помножте це число на середню зарплату від 50 до 100 тисяч рублів і будете здивовані складним цифрам. І так щомісяця", – повідомило джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін домігся часткового розформування ПВК "Вагнер"

Розкрадають бюджет Пригожина і наживаються на закупівлях техніки. Прикриває їх усіх все той же заступник Пригожина Чекалов. Схема полягає у наступному, пишуть ЗМІ:

"Пригожину приносять заявки про необхідність закупити обладнання для служби безпеки, зокрема для стеження. У заявках вказується іноземна апаратура, повідомляють, що це дуже дорого коштує. Пригожин виділяє під це бюджет, а в якості звіту отримує липові надруковані чеки. Тобто по факту нічого не закуповують і не демонструють".

Співробітники нижчі за рангом просто крадуть телефони і продають ті на авіто. Люди в структурах Пригожина знаходять "вигідне" застосування активів, тоді як бійцям-учасникам війни не виплачують компенсацій за поранення.

Ватажок бойовиків ПВК "Вагнер" Євген Пригожин після невдалого походу на Москву зберігав мовчанку. Однак днями відео з ним з'явилося у соцмережі. На кадрах Пригожин стоїть у камуфляжі з автоматом на тлі пустелі і каже, що знаходиться в Африці.

Зараз ви читаєте новину «Активи ПВК "Вагнер" активно розкрадають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути