середа, 15 березня 2017 00:14

Аксьонов: Росії - монархію, Путіну - довічне президенство

Аксьонов: Росії - монархію, Путіну - довічне президенство
Фото: ria-m.tv

Росії потрібна монархія. Таке сказав призначений Кремлем глава анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов в ефірі телеканалу "Перший Кримський"

"Коли немає єдиноначальності, настає колективна безвідповідальність. Тому коли у країни є зовнішні виклики, осередки опору зовнішні, необхідно приймати в цій частині більш жорсткі заходи. Сьогодні, на мій погляд, Росії потрібна монархія", - сказав Аксьонов.

Він не бачить альтернативи Путіну як президенту Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три роки: 20 лютого розпочалась анексія Криму

"Ми бажаємо, щоб до кінця своїх днів він (Путін) був нашим президентом. Я іншого не бачу. Вважаю, що йому довічно треба давати цю посаду - президента. Інших кандидатур і альтернатив йому немає. Цей рік пройде під знаком безумовної, нищівної перемоги (перед майбутніми президентськими виборами в РФ) нашого лідера, незважаючи на підступи ворогів і опонентів", - заявив Аксьонов.

Він вважає, що Росії не потрібна демократія.

"Нам не потрібна демократія, в такому вигляді, в якому підноситься західними ЗМІ. У нас є свої традиційні цінності. Демократія повинна бути до певних, нормальних меж", - сказав Аксьонов.

У Росії хочуть провести вибори наступника Путіна в день окупації Криму - 18 березня. Тоді між главою РФ Володимиром Путіним і його кримськими маріонетками був підписаний так званий "договір про приєднання Криму до Росії".

Вибори президеніа Росії відбудуться у 2018 році.

Зараз ви читаєте новину «Аксьонов: Росії - монархію, Путіну - довічне президенство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути