вівторок, 19 червня 2018 18:59

Акробат пролетів 10 метрів після невдалого трюку

Акробат пролетів 10 метрів після невдалого трюку
Чоловік у костюмі Короля Мавп упав з 10 м і вижив. Фото: Daily Mail

Китайський акробат упав під час виконання трюку з висоти 10 м під час шоу у китайській провінції Цзянцзінь 18 червня.

Чоловік у костюмі Короля Мавп виконував цирковий трюк. Його ноги вислизнули із мотузки, коли він висів вниз головою. Артист отримав незначні ушкодження, повідомляє Daily Mail.

На відео, яке зняли очевидці, видно, що вистава відбувалася просто неба. Чоловік тримався за мотузяну петлю зігнутими у колінах ногами. Висів на бамбуковій жердині на висоті 10 м. Спробував зігнутися біля поясі задля наступного трюку. Натомість його ноги вислизнули з петлі. Асистент, який тримав жердину, спробував врятувати колегу — простягнув руку, аби спіймати його, але безуспішно. Чоловік спочатку вдарився об конструкцію, на якій виступав. Потім приземлився на бік на землю. Зміг встати і піти. Йому наклали чотири шви на брову. Серйозніших травм він не отримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія Кострицька за три хвилини показала 111 акробатичних елементів

Король мавп Сан Вуконг є легендарним вигаданим персонажем. Вперше з'явився у китайському класичному романі "Подорож на Захід" XVI століття. Веселий герой із супер-здібностями став улюбленим персонажем серед китайців, особливо серед дітей.

17 березня під час виступу в американському місті Тампа (штат Флорида) розбився повітряний гімнаст канадського цирку Cirque du Soleil 38-річний Ян Арно. Виконував трюки на повітряних ременях, зірвався та упав на сцену. Від отриманих травм помер у місцевій лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Акробат пролетів 10 метрів після невдалого трюку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути