Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2018 06:06

Як у фільмі Гічкока: птахи накинулися на людину

Капітан морського судна із Норвегії Оле-Мартін Даль має тісні відносини із чайками. На відео потрапив момент, де вони зграєю налітають на чоловіка, аби випити із його чашки.

"Оле встановлював зв'язок із птахами протягом багатьох років. Він любить чайок і орланів-білохвостів", - передає слова авторки відео валійка Еллі Ротні Daily Mail. Чоловік вірить, що норвежські фьорди без чайок стануть мертвим узбережжям. Вони важлива частина екосистеми, розповідає Еллі.

Оле приручав чайок протягом більш ніж 20 років. І тепер вони можуть сидіти у нього на голові в очікуванні їжі. Або наголові у фотографа. Також їх скупчення приваблює орланів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В басейні з алігатором - дівчина відсвяткувала випускний

58-річний колишній метеоролог Крістіан Муллек із французького департаменту Канталь більше 20 років вчить птахів літати. Він вирощує пташенят диких гусей, що лишилися без батьків, вчить їх літати, використовуючи параплан. А потім відпускає птахів у дику природу.

Зараз ви читаєте новину «Як у фільмі Гічкока: птахи накинулися на людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути