Ексклюзиви
пʼятниця, 02 жовтня 2020 18:31

Як переїхати в Канаду: Google зафіксував рекордну кількість запитів після дебатів у США

Як переїхати в Канаду: Google зафіксував рекордну кількість запитів після дебатів у США
Після дебатів між Трампом і Байденом люди почали гуглити, як переїхати в Канаду. Фото: Reuters

Компанія Google повідомила, що американці масово дізнавалися про легальні способи переїзду в Канаду під час і після перших президентських дебатів між Дональдом Трампом і Джо Байденом.

З'ясувалося, що жителі США були не в захваті від таких дебатів і вже в першу годину кількість запитів "Як подати на канадське громадянство" зросла в кілька разів, пише The Guardian.

Друга хвиля істотного збільшення таких запитів пройшла вже після дебатів. Найбільше таке гуглили у штатах Массачусетс, Вашингтон і Мічиган.

Як повідомляє ЗМІ, деякі люди настільки поспішали, що писали простіше або з помилками: "Як переїхати в Канаду" і, навіть, "Як переїхати в Канду".

Через передвиборну кампанію кандидати все активніше закликають людей йти на вибори, щоб не допустити перемоги конкурента. Однак самі намагаються більше вколоти суперника, ніж показати себе з кращого боку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг кандидатів у президенти США змінився після дебатів

У Західному резервному університеті Кейза в штаті Огайо відбулися перші дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом. Кандидати на посаду американського президента встигли посперечатися вже на початку.

Коментуючи рішення висунути Емі Коні Барретт на посаду члена Верховного суду США Трамп почав перебивати опонента, після чого між кандидатами почалася словесна перепалка.

Зараз ви читаєте новину «Як переїхати в Канаду: Google зафіксував рекордну кількість запитів після дебатів у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути