четвер, 05 грудня 2019 12:17

Адвокат Трампа зустрічався з екс-прокурорами України

Адвокат Трампа зустрічався з екс-прокурорами України
Дії Трампа і Джуліані призвели до процедури імпічменту президента США. Фото: antikor.com.ua

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані зустрівся з екс-прокурорами Юрієм Луценком, Віктором Шокіним і Костянтином Куликом нібито в рамках створення документального серіалу.

Джуліані використовує неофіційну поїздку і зустрічі з екс-прокурорами для документального серіалу на консервативному телеканалі. У ньому буде просуватися історія, яка виправдовує Трампа і демонструє необгрунтованість розслідування про імпічмент, пише NYT.

Згадані особи зіграли певну роль у поширенні заяв сумнівного характеру про колишнього віце-президента США Джо Байдена, екс-послині США в Україні Марі Йованович і громадян України, які публікували компрометуючу інформацію про главу виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп подякував Зеленському

На основі заяв українських екс-прокурорів Трамп і Джуліані тиснули на Україну, щоб президент Володимир Зеленський оголосив про початок розслідування, яке допоможе Трампу перемогти на виборах 2020 року.

Дії Трампа і Джуліані призвели до процедури імпічменту американського президента.

Комітет з розвідки Палати представників у Конгресі США опублікував доповідь про імпічмент із звинуваченням президента Дональда Трампа в зловживанні владою. У документі повідомляється, що Трамп тиснув на Україну, яка повинна була допомогти йому перемогти на президентських виборах 2020 року, і згодом перешкоджав спробам Конгресу провести розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Трампа зустрічався з екс-прокурорами України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути