понеділок, 12 жовтня 2020 07:58

Адміністрація Трампа вимагає проведення скасованих дебатів

Адміністрація Трампа вимагає проведення скасованих дебатів
Трамп готовий до дебатів, а лікарі допустили його до участі в публічних заходах. Фото: Reuters

Адміністрація американського президента Дональда Трампа наполягає на проведенні другого раунду дебатів з демократом Джо Байденом в очному форматі.

Про те, що Трамп готовий до дебатів, а лікарі допустили його до участі в публічних заходах заявив заступник прессекретаря Білого дому Браян Моргенстерн, повідомляє CNN.

"Вони сказали, він більше не становить ризику передачі Covid-19, тому було б непогано, аби комісія повернула дебати у графік", — сказав Моргенстерн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демократи в Конгресі намагаються відсторонити Трампа від посади

2 жовтня президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що він і його дружина Меланія захворіли на Covid-19. Байден погодився перенести другі дебати з Трампом за потреби.

8 жовтня, через кілька хвилин після того, як комісія з президентських дебатів оголосила, що наступний раунд проводитимуть онлайн, Трамп відмовився від участі у них через новий формат.

Через це другі дебати скасували. У Комісії з президентських дебатів США заявили, що розпочинають підготовку до третіх президентських дебатів, запланованих на 22 жовтня.

Перші дебати Трампа і Байдена відбулися 30 вересня. Другі було призначено на 15 жовтня. 59-ті вибори президента США відбудуться 3 листопада 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Адміністрація Трампа вимагає проведення скасованих дебатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути