Ексклюзиви
понеділок, 16 грудня 2019 10:02

А ви вже спакували валізи? Канада запрошує мільйон мігрантів

А ви вже спакували валізи? Канада запрошує мільйон мігрантів
У Канаді очікують мільйон мігрантів за два роки. Фото: nashvancouver.com

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо розраховує, що протягом наступних двох років до країни прибуде мільйон мігрантів з усього світу. Плату за громадянство можуть скасувати.

Такі сподівання Трюдо висловив у мандаті до нового міністра імміграції, біженців та громадянства Канади Марка Мендічіно.

В обширному документі йдеться про очікування уряду від діяльності міністерства іміграції та біженців. На Мендічіно покладаються у виконання плану уряду щодо запрошення до Канади більше людей, включаючи біженців, які візьмуть участь у розвитку економіки країни. Зокрема, полегшити громадам запрошення фахових працівників, які їм найбільше потрібні.

"Забезпечити ефективне виконання збільшеного щорічного плану рівнів імміграції Канади на 2020-2022 роки, залучаючи до Канади більше мільйона нових постійних жителів. Це продовжує наше скромне та відповідальне зростання імміграції з акцентом на запрошенні висококваліфікованих людей, які можуть допомогти побудувати більш сильну Канаду", - йдеться в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже третина Канади перетвориться на заповідник

Трюдо також заявив, що в майбутньому в Канаді можуть скасувати плату за громадянство для тих, хто виконав вимоги, необхідні для його отримання.

Окрім того, в країні планують організувати окремий канал прийому біженців, щоб забезпечити безпечний прихисток для правозахисників, журналістів та гуманітарних працівників, якім загрожує небезпека. Мета - переселяти до 250 людей на рік.

У той же час, в країні планують посилити заходи боротьби з незаконними мігрантами.

Зараз ви читаєте новину «А ви вже спакували валізи? Канада запрошує мільйон мігрантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути