Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2018 14:46

"Я боявся, що перестане мене підвозити" - хлопець 1,5 роки мовчав про секс із викладачкою

В американському штаті Пенсильванія підліток зрадив своїй дівчині з вчителькою. Потім поскаржився на останню поліцейським.

За секс з учнем Меліссі Енн Бонкоскі загрожує від 9 до 36 місяців ув'язнення, повідомляє Daily Star. Окрім того, буде зобов'язана протягом 25 років відмічатися в поліцейській дільниці за місцем проживання.

На час слідства підсудну випустили під заставу. Зазначається, що від роботи її усунули відразу після того, як на неї надійшла скарга влітку минулого року.

Школяр, ім'я якого не називається, розповів поліцейським - його відносини з вчителькою почалися зі спілкування Бонкоскі з ним і його матір'ю про навчальний процес по телефону. А у березні 2016 року жінка почала надсилати учневі СМС з сексуальним підтекстом з одноразового телефону. Не підозрювала, що листування з такого апарату можна виявити.

Згодом Бонкоскі запропонувала підвозити підлітка до будинку на своїй машині і в один з днів поцілувала його. Підкреслюється, що в грудні 2016 року вона схилила учня до сексу у себе в будинку.

Автор: dailystar.co.uk
  Мелісса Енн Бонкоскі схилила підлітка до сексу
Мелісса Енн Бонкоскі схилила підлітка до сексу

Адвокат потерпілого повідомив, що його клієнт не хотів вступати в інтимні стосунки з викладачем. "Я не хотів цього. Але боявся, що вона перестане підвозити мене додому на своїй машині", - пояснює хлопець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я б не дозволила вам доглядати навіть за моїми собаками"

Розповісти правоохоронцям про те, що трапилося, вирішив після того, як відчув провину перед своєю дівчиною. Вона знайшла у нього в телефоні повідомлення від вчительки.

У США 31-річна колишня вчителька з американського штату Алабама Чарлі Паркер звернулася до суду з позовом, щоб дати право вчителям на статеві стосунки з учнями.
На даний момент Паркер пред'явлені звинувачення в розбещенні двох 16-річних підлітків, повідомляє Daily Mail. На її думку, заборона на секс між учителем і неповнолітнім учнем є "обмеженням конституційних прав людей", які займаються педагогічною діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «"Я боявся, що перестане мене підвозити" - хлопець 1,5 роки мовчав про секс із викладачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути