середа, 29 серпня 2018 06:06

180-річну готичну башту продають за $2,6 млн
14

Готичну башту "Гедлоу тауер" продають за ,6 млн
Фото: Daily Mail
Готичну башту "Гедлоу тауер" продають за ,6 млн
Готичну башту "Гедлоу тауер" продають за ,6 млн
Готичну башту "Гедлоу тауер" продають за ,6 млн
Готичну башту "Гедлоу тауер" продають за ,6 млн

8-поверхову вежу "Гедлоу Тауер" у селі Гедлоу, у британському графстві Кент продають за $2,5 млн. При тому що вартість реконструкції будівлі склала майже $4 млн.

Єдину у своєму роді будівлю висотою понад 52 м звели 180 років тому. Кілька разів вона змінювала свого власника. "Газета по-українськи" 2011-го писала. що її продають за £1 - на той час 12,3 грн. Вежу придбав The Vivat Trust. Тепер він закрився, повідомляє Daily Mail.

До 1950-го будівля стояла покинутою. Того року її купив художник Бернард Гайлстоун. 1987-го башту пошкодив шторм. Відновили за рахунок бюджету та активістів. Реконструкцію завершили 2013-го. Туристам певний час дозволяли відвідувати її. Тепер власники очікують, що будівля привабить більше інвестицій та уваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У величезній печері облаштували шикарний маєток

Гроші виділили з умовою, що вежа буде доступна для відвідувачів 28 днів на рік. Продавати її не можна. Власники не зможуть уберегти її належним чином. Навряд чи дозволять заходити туристам, кажуть активісти. В уряді наполягають - у такому разі власники повинні будуть відшкодувати суму, еквівалентну вартість ремонту.

Пентхаус на верхівці водонапірної башти продають у британському Гелфордширі за $975 тис. Помешкання знаходиться на висоті 40 м над землею. Займає 2 поверхи.

Зараз ви читаєте новину «180-річну готичну башту продають за $2,6 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути