середа, 30 червня 2021 16:56

102 роки тюрми - засудили педофілку, яка спала з 12-річними хлопчиками

102 роки тюрми - засудили педофілку, яка спала з 12-річними хлопчиками
Крістіна Грір, 38 років, засуджена до 102 років позбавлення волі / Daily Star

У США суд засудив 38-річну Крістіну Грір до 102 років в'язниці за секс із друзями її тоді 11-річної дочки під час ночівель у них удома.

Грір 2017-го запрошувала ночувати дітей, годувала їх марихуаною та спокушала до сексу. Вона займалася сексом із двома хлопчиками, яким було тоді 12 і 13 років. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річну школярку зґвалтував в'язень-утікач

"Ідеться про секс дорослої жінки з дітьми. Потім із них знущалися, багато разів переводили в різні школи. Шкода, що вони мають із цим жити", - сказав після вироку заступник прокурора округу.

Поліція заарештувала Грір після того, як надійшло повідомлення, що вона займалася сексом з одним із хлопчиків із вересня до грудня 2017 року. А потім, у січні 2019-го, інший хлопчик виступив з аналогічними звинуваченнями. Зараз жертвам 15-16 років.

Грір дозволили звернутися до суду з вибаченнями. Крізь сльози вона сказала, що їй соромно й вона шкодує про те, що сталося. І як мати розуміє, що її обов'язок - захищати дітей.

Під час вироку суддя сказав, що Грір залишила руйнівний слід у житті жертв та їхніх родин. За його словами, хлопчики втратили дитинство через неї.

Грір зможе просити про умовно-дострокове звільнення 2068 року, коли їй буде вже 85 років.

У Дніпрі 11-річну дитину торік зґвалтував і вбив педофіл. На початку цього місяця батько хлопчика опинився на лаві підсудних. Нібито він із двома друзями вбив тракториста, якого запідозрили в педофілії та вбивстві його сина.

Зараз ви читаєте новину «102 роки тюрми - засудили педофілку, яка спала з 12-річними хлопчиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути