четвер, 03 вересня 2009 18:56

Жінка додавала до самогону курячий послід

Автор: фото надане УМВС України у Вінницькій області
  Дільничний інспектор Олександр Стенжицький у кабінеті Ленінського райвідділу міліції Вінниці перераховує вилучені бідони з брагою. Жінка-самогонниця намагалася дати міліціонеру хабара
Дільничний інспектор Олександр Стенжицький у кабінеті Ленінського райвідділу міліції Вінниці перераховує вилучені бідони з брагою. Жінка-самогонниця намагалася дати міліціонеру хабара

600 літрів браги та 40 літрів самогону вилучили у 57-річної жительки мікрорайону П"ятничани у Вінниці. Вона ховала алкоголь у потаємній кімнаті.

28 серпня правоохоронці прийшли до жінки з обшуком. У дворі їх зустріли її сини. Запевняли, що матері вдома немає. Один із міліціонерів зазирнув у відчинену кватирку. Помітив, що в будинку хтось ходить.

— То була господарка, — розповідає старший дільничний Ленінського райвідділу міліції у Вінниці Олексій Дерев"яненко, 28 років. — Почали обшук. Будинок великий, розділений на три частини. На кухні побачили самогонний апарат, та алкоголю ніде не було. Жіночка спокійно собі стояла, підпираючи стіну, заклеєну фотообоями та завішану штучними квітками. Запевняла, що в неї нічого немає. Мій колега Сергій Мелищук помітив у стіні щілину. Придивилися — і виявилося, що то була не стіна, а приховані двері в кімнату.

У помешканні на 16 кв. м міліціонери налічили 15 бідонів із брагою, на 40 л кожен. Вони були пронумеровані. На двох — написи "Первак" та "Змій". Виявили 40 л готового самогону, розфасованого в пластикові пляшки.

— Там дихати не було чим. Протокол писав близько години, — зауважує дільничний інспектор Олександр Стенжицький, 25 років.

Торік самогонницю притягували до кримінальної відповідальності. Жінка потрапила під амністію.

На двох написи "Первак" та "Змій"

Вилучений алкоголь віддали на експертизу. Виявилося, що до нього жінка додавала курячій послід. Робила це для підвищення градуса горілки.

— Про те, що вона знову торгує самогоном, нам розповіли її ж клієнти, — говорить Стенжицький. — Жінка наливала клієнтам удома, якщо просили. На закуску видавала солоні огірки. Правда, всі її бояться. У неї два сини. Раніше їх уже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки та зберігання наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Жінка додавала до самогону курячий послід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути