четвер, 17 вересня 2009 16:38

Замість працювати у парламенті, Яценюк гастролює країною

За останні 10 місяців народний депутат Арсеній Яценюк відвідав парламент дев"ять разів.

Таку інформацію оприлюднив нардеп Остап Семерак, коментуючи слова Яценюка про необхідність безперервної роботи депутатів у Верховній Раді.

— Це лише порожні декларації, про справжню ціну яких свідчить інтенсивність роботи самого Яценюка в парламенті, — зазначає Семерак.

Він також припустив, що екс-голова Верховної Ради так захопився роллю кандидата в президенти, що забув про свій обов"язок ходити на роботу.

— Таким чином, якихось серйозних результатів державної діяльності Арсенія Яценюка, як і раніше, не помітно — адже він не бере участі в парламентських голосуваннях. Незрозумілою залишається і його позиція як претендента на найвищий державний пост щодо багатьох важливих питань життя країни. Натомість бачимо готовність поступатися принциповими речами, які стосуються основ державності. Наприклад, до мовного питання Арсеній Петрович щодня ставиться по-різному — залежно від того, перебуває він на Західній Україні чи у Криму, — наголошує Остап Семерак.

А політтехнолог Тарас Березовець звертає увагу на те, що "останній антикризовий законопроект від Яценюка датований 24 жовтня 2008-го — майже рік тому. Його назва "Про заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи". Про це Березовець пише у своєму блозі, аналізуючи офіційну інформацію із сайту Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Замість працювати у парламенті, Яценюк гастролює країною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути