четвер, 25 лютого 2010 21:01

Японці навчатимуть складати оригамі

Автор: фото з сайта www.suspiro.kiev.ua
  Олександра Миц 7 років навчалася танцю фламенко у провідних майстрів Іспанії. В Україні вона — суддя вищої категорії по фламенко, циганських та індійських танцях
Олександра Миц 7 років навчалася танцю фламенко у провідних майстрів Іспанії. В Україні вона — суддя вищої категорії по фламенко, циганських та індійських танцях

27 лютого о 18.30 у рамках культурно-мистецього проекту "Ре:ВІЗІЯ "Моє життя у червоному" в галереї "ІнтерШик" відбудеться презентація скандально відомої картини Анатолія Шевченка "Рік Бика". Полотно пробуде в галереї лише день.

— Там бик зображений у розрізі, з витягнутим серцем, — розповідає начальник управління культури міськради Ірина Френкель, 40 років.

Цього ж дня за участю Анатолія Шевченка відбудеться вечір танго "Неприборкані ігри фламенко".

— Він єдиний з неіспанських виконавців, який імпровізує у жанрі фламенко, — пояснює чиновниця. — 1992 року муніципалітет іспанського міста Лінарес нагородив Шевченка "Золотою платою" за концерт. Це один із найкращих у світі виконавців музики фламенко.

Чемпіонка України із фламенко Олександра Миц проведе корпоративний майстер-клас.

— Приїде київський театр "Фламенко Фюжн", — продовжує Ірина Володимирівна. — Ми покажемо пристрасну атмосферу цього танцю. Це ж танок кохання. Олександра протягом семи років навчалася його у провідних майстрів Іспанії. Зараз вона суддя вищої категорії із фламенко, циганських та індійських танців.

Анатолій Шевченко акомпануватиме на гітарі.

Головний приз — поїздка до Кракова на двох

5 березня о 18.30 у галереї "ІнтерШик" відбудеться вечірка в азійському стилі "Азія-паті".

— В азіатській архітектурі червоний колір грає дуже велику роль. Там червоні колони, дахи. До нас приїде культурний центр із Японії. Його представники проводитимуть для вінничан майстер-класи з чайної церемонії, ікебани, оригамі (мистецтво складання фігурок із паперу. — "ГПУ"). Кожен, хто прийде на вечірку та візьме участь у майстер-класах, отримає у подарунок ієрогліфи "Кохання", "Любов" або "Пристрасть" на рисовому папері.

7 березня відбудеться церемонія закриття проекту "Моє життя у червоному". Цього дня за номерами квитків у безпрограшній лотереї розіграють призи. Головний — поїздка до Кракова на двох.

Квитки продають у касах філармонії, галереї "ІнтерШик", торговому центрі "МагіГранд". Довідки за тел. (0432) 69 17 31. Адреса: вул. Архітектора Артинова, 12а.

Зараз ви читаєте новину «Японці навчатимуть складати оригамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути