понеділок, 15 квітня 2013 00:15

Всеукраїнську студентську олімпіаду з "Радіотехніки" підтримав "Київстар"

Автор: фото надане Компанією ”Київстар”
  Олександр Осадчук (в центрі) вручає представнику компанії ”Київстар” Володимиру Москалюку (ліворуч) диплом за підтримку в проведенні фінального етапу олімпіади
Олександр Осадчук (в центрі) вручає представнику компанії ”Київстар” Володимиру Москалюку (ліворуч) диплом за підтримку в проведенні фінального етапу олімпіади

4 квітня у Вінниці відбулося урочисте закриття фінального етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з "Радіотехніки". Її мета — підвищити якість підготовки фахівців та пошук обдарованої студентської молоді.

Уп'яте олімпіада відбувається на базі Вінницького національного технічного університету. Цього року в ній взяли участь 67 студентів із 18 регіонів України. Організувати захід допоміг "Київстар". Окрім цього, компанія традиційно нагородила переможців змагань фірмовими модемами мобільного Інтернету та смартфоном.

— Сподіваюся, що людей, які підтримують талановиту молодь, ставатиме більше, — розповідає завідувач кафедри радіотехніки Вінницького національного технічного університету Олександр Осадчук. — Олімпіада з "Радіотехніки" зібрала найактивніших, найрозумніших молодих фахівців у цьому напрямку підготовки. Вона дає унікальні можливості для всіх.

Компанія "Київстар" активно допомагає громаді Вінниці створювати нові можливості для освіти та навчання з використанням новітніх технологій. Зокрема, восени торік обладнала вінницькі школи безкоштовним швидкісним Інтернетом та передала навчальні посібники і встановила ліцензійне програмне забезпечення.

Серед переможців цьогорічної олімпіади є вінничани. До складу кращих увійшли також студенти Вінницького національного технічного університету, Національного університету "Львівська політехніка", Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова, Національного авіаційного університету, Національного університету "Львівська політехніка", Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут".

— Цього року ми вирішували чотири практичних і одну теоретичну задачу, — каже переможець олімпіади Анатолій Гаврасієнко. — Змагання завжди мотивують зростати професійно, самовдосконалюватися.

— Наша мета і як лідера телекомунікаційного ринку, і як лідера серед українських роботодавців — пошук та підтримка талановитої молоді, ерудованих та працьовитих студентів, які у майбутньому стануть елітою нового покоління професіоналів України, — говорить менеджер зі зв'язків з громадськістю Київської філії "Київстар" Наталія Дадівєріна.

— У компанії склалися давні партнерські стосунки з Вінницьким національним технічним університетом, — розповідає начальник Вінницького обласного відділення "Київстар" Володимир Москалюк. — Це закономірно, бо серед співробітників Вінницького відділення компанії значна частина саме випускники нашого технічного університету. І ми раді, що за підтримки компанії Вінниця стає площадкою зустрічі талановитих студентів та обміну знаннями й досвідом у сфері радіотехніки.

Зараз ви читаєте новину «Всеукраїнську студентську олімпіаду з "Радіотехніки" підтримав "Київстар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути