четвер, 03 вересня 2009 18:53

Володимира Блідченка переїхав трактор

На полі села Бондурівка Чечельницького району загинув тракторист 26-річний Володимир Блідченко.

— Чоловіка задушило дисковою бороною, — говорить державний інспектор охорони праці в агропромисловому комплексі територіального управління Держгірпромнагляду по Вінницькій області Віталій Яценко, 41 рік. Він приїжджав на місце трагедії. — Причини нещасного випадку розслідуватиме спеціальна комісія.

Блідченко — працівник фермерського господарства "Райгород" Немирівського району. У Бондурівці дискував поле за усною домовленістю керівників. Роботу виконував 22 серпня уночі з 22.00. Близько шостої ранку 23 серпня чоловік вийшов із трактора перевірити причіпне обладнання. Двигун не вимкнув. Трактор стояв під нахилом, почав самовільно рухатись і смертельно травмував чоловіка дисковою бороною. Він помер на місці.

— Добрий і порядний був хлопець, — каже Райгородський сільський голова Павло Мовчан, 48 років. — Не раз, було, іду в сім ранку на роботу, а він уже за кермом. Трудяга! Він сам із сусіднього села Обідне. У нас узяв жінку з дитиною, хлопчику 4 роки. Потім народили ще дівчинку.

Поховали Володимира Блідченка в Райгороді. Усі витрати взяв на себе голова фермерського господарства Олександр Олексієнко.

Це вже третій нещасний випадок зі смертельним наслідком, який стався цього року в агропромисловому комплексі Вінниччини.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Блідченка переїхав трактор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути