Ексклюзиви
понеділок, 05 вересня 2011 00:30

Вінницьких колекціонерів виведуть із підпілля

У Вінниці немає постійного місця, де збиралися б колекціонери марок, монет й іншої старовини. Досі їхні зустрічі відбувалися нечасто та у різних місцях. Новостворене міське товариство колекціонерів хоче зробити ці зібрання регулярними і в одному місці.

— Хочемо, щоб колекціонування у Вінниці стало відкритим та більш популярним. У місті є багато колекціонерів, але всі вони ніби у підпіллі. Ми хочемо їх вивести з нього. Адже їхні колекції — це культурна спадщина, наша історія. Хочемо всіх цих людей об'єднати, аби вони могли повноцінно зустрічатися, спілкуватися, організовувати виставки. Постійно залучатимемо нових членів, — каже 33-річний Олександр Клочковський, організатор гуртка.

Товариство також планує восени відкрити гурток для юних колекціонерів.

— Дорослі колекціонери не мають кому передавати свій досвід і знання. Молодь від цього далека. Це треба змінювати, інакше втратимо ціле покоління. Проводитимемо зустрічі у школах і технікумах, розповідатимемо дітям про наш гурток. Упевнений, що знайдемо чимало дітей, які хочуть цим займатися. Тому запрошуємо підлітків, які цікавляться колекціонуванням, до нашого гуртка, — додає Клочковський. Колекціонує марки з 9 років.

Міське товариство колекціонерів — неполітична та неприбуткова організація культурно-просвітницького характеру. Діє з 18 липня 2011 року.

Для більш детальної інформації можна зателефонувати: 0(50) 984 08 94 або 69 86 49

Зараз ви читаєте новину «Вінницьких колекціонерів виведуть із підпілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути