пʼятниця, 31 серпня 2007 07:08

Віктор Діхтярук виховував дітей покійної сестри

Заступник голови Іллінецької районної ради 42-річний Віктор Діхтярук відпочивав в селищі Міжводне в Криму. Надвечір 16 серпня з донькою Олею, 12 років, пішов до моря. Проплив 70 м і повернув назад. Уже біля берега чоловіка скрутила судома. Він почав тонути.

Рятувальники витягли Віктора Васильовича. Зробили штучне дихання. Потроху чоловік почав дихати. Однак у райлікарні він помер, не приходячи до тями.

Віктор Діхтярук мав вищі освіти зооінженера, педагога, юриста. Викладав у місцевому агротехнікумі. Був заступником голови Іллінецької райдержадміністрації з питань освіти. Потім заступником голови райради.

— Такого заступника в нас уже не буде. Він — дипломат від Бога, — каже секретар Іллінецької райради Катерина Соболева, 27 років. — Завжди вмів покращити настрій. Усе для району робив: і гранти вигравав, і з іноземцями міг домовитися.

Дружина Діхтярука Інна працює провізором у місцевій аптеці. Подружжя виховувало доньку Олю та двох прийомних дітей. 15-річний Костя та 11-річна Таня лишилися сиротами після смерті рідної сестри Віктора Васильовича. Мешкають у п"ятиповерхівці.

Віктор Васильович добре плавав, любив риболовлю, полювання. На його похорон приїхала тисяча осіб з усієї області.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Діхтярук виховував дітей покійної сестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути