понеділок, 01 жовтня 2012 00:45

УДАР хоче зупинити медичну реформу

Автор: фото Надане прес-службою партії ”Удар”
  Людмила Станіславенко: ”На експериментальних територіях уже зафіксували десятки смертей, яких просто не мало б бути”
Людмила Станіславенко: ”На експериментальних територіях уже зафіксували десятки смертей, яких просто не мало б бути”

Кандидат від партії "УДАР Віталія Кличка" по одномандатному виборчому округу №11 у Вінниці та Вінницькому районі Людмила Станіславенко хоче оскаржити пілотний проект медичної реформи, яку влада проводять у Вінницькій області.

Шановні земляки!

Уже майже рік ми з вами є частиною експерименту під назвою "медична реформа", котру в народі на території областей, де вона проводиться, називають не інакше, як фабрикою смерті, геноцидом проти українського народу.

Демографи вирахували, що в разі введення цієї реформи на всій території України нас залишиться 20-25 мільйонів.

На експериментальних територіях уже зафіксували десятки смертей, яких просто не мало б бути, якби не впровадження реформи.

У Дніпропетровській, Донецькій, Вінницькій областях і в місті Києві створений неформальний громадський рух "Батьки проти медичної реформи". Такий же рух створили і у Вінницькій області. Заради своїх дітей ми, батьки, об'єдналися, щоб протистояти страшним наслідкам, котрі несе ця неконституційна реформа. Але мало хто в коридорах влади дослухається до нас, реформа невпинно рухається вперед. Єдиний шанс зупинити її, на мою думку, це подання до Конституційного суду України.

Справа в тому, що закон про реформування системи охорони здоров'я в пункті 2 статті 3 фактично узаконює платну медицину в державній системі охорони здоров'я. Сімейні лікарі – приватні підприємці, без яких неможливо попасти до фахового лікаря, оформити будь-яку довідку чи лікарняний — фактично зроблять недоступною безкоштовну медицину, що гарантована нам Конституцією.

Ми підготували подання до Конституційного суду України з проханням зупинити злочинну реформу. Але нам була б дуже в нагоді і ваша підтримка, тому прошу всіх, кому не байдуже майбутнє наших дітей, поставити свій підпис на підтримку нашого подання. Заради України, заради нашого майбутнього! Підписи можна поставити на агітаційних пікетах політичної партії УДАР.

Ми розуміємо, що систему надання медичних послуг в Україні треба змінювати докорінно. Але її треба змінювати так, щоб ці зміни не шкодили здоров'ю українців. Партія "УДАР Віталія Кличка" виступає за поетапне запровадження доступної і прозорої системи обов'язкового медичного страхування, гарантованого державою.

УДАР наполягає, що потрібно щороку збільшувати бюджетну підтримку інфраструктури охорони здоров'я і здорового способу життя.

Ми хочемо зупинити жорстокий експеримент над вінничанами.

Зараз ви читаєте новину «УДАР хоче зупинити медичну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути