Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 18:35

Участь у конкурсі краси може стати платним

Фінал конкурсу краси "Міс Вінниця-2008" відбудеться 4 березня у театрі імені Садовського. Відбірковий тур пройшли 16 учасниць. Та через регулярні пропуски репетицій на сцену можуть не вийти одна чи дві дівчини.

— Красуні думають, якщо участь у конкурсі безкоштовна, то можна без поважних причин пропускати репетиції, — ображається організатор конкурсу краси, директор вінницького будинку культури "Зоря" Євген Майданник, 40 років. — У інших містах за участь дівчата платять по 300–400 гривень. Ці кошти гарантують, що вони будуть ставитися до виступу серйозно.

Дві конкурсантки пропустили більше половини занять. Одна з дівчат каже, що їй після напруженого дня потрібно відпочивати. Інша замість тренувань проводила вечори над конспектами.

— Щороку готувати 16–22-річних дівчат стає все важче, — говорить Майданник. — Вони не можуть запам"ятати елементарних речей — коли куди йти, де повертатися. Не уявляю, як це буде виглядати на сцені.

Початок конкурсу о 18.30.

Зараз ви читаєте новину «Участь у конкурсі краси може стати платним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути