понеділок, 23 квітня 2012 07:15

У тролейбусах зроблять м'які сидіння

У Вінниці хочуть відремонтувати всі тролейбуси. Порахували, що це в 11 разів дешевше, ніж купити нові. Оновлять салон, освітлення та опалення.

— Хочемо обладнати калориферами, сидіння обшиємо м'якою тканиною, поставимо електронне табло. Поміняємо низ тролейбусів, тепер у них не буде східців, — каже начальник міського трамвайно-тролейбусного управління 65-річний Володимир Бугайчук. — Фактично ми отримаємо нову машину на базі старої. Всі тролейбуси пофарбують у блакитний колір. Такі в нас і трамваї.

В управлінні підрахували, на капітальний ремонт одного тролейбуса піде щонайменше 200 тис. грн. Новий коштував би 2,2 млн грн. Загалом в управлінні 133 машини. Поки що коштів на лагодження бракує.

— Треба оновлювати весь тролейбусний парк,— говорить мер Володимир Гройсман. — Грошей нема, але будемо шукати їх по державних програмах чи залучати іноземних інвесторів.

Два місяці тому на маршрути випустили всі тролейбуси, які були в парку. Серед них є кілька списаних. У багатьох протікає дах.

Зараз ви читаєте новину «У тролейбусах зроблять м'які сидіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути