Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2009 17:59

У "Центрі кераміки" торгуватимуть за народними цінами

Автор: фото: Інна ЧЕРВІНЧУК
  Керівник студії плиткового та мозаїчного мистецтва Сергій Містота (ліворуч) та молодший спеціаліст Сергій Черната оздоблюють приміщення магазину
Керівник студії плиткового та мозаїчного мистецтва Сергій Містота (ліворуч) та молодший спеціаліст Сергій Черната оздоблюють приміщення магазину

Нещодавно на будинку по вул. Шевченка, 29, у Вінниці з"явилася нова вивіска: "Домінік. Центр кераміки: проектування, сантехніка, плитка". На дверях — графік роботи: 9.00–20.00.

— Ми ще не працюємо, відкриття буде після Нового року, — каже керівник компанії "Домінік" Андрій Білоножко, 34 роки. — Але, повірте, аналогів нашому центру в місті немає. Умовно всі вінницькі магазини плитки та сантехніки можна поділити на дві категорії. Одні — з вишуканим, ексклюзивним товаром і відповідно високим сервісом. Такі розраховані на заможних покупців. Інші — з дешевою продукцією і таким же обслуговуванням — для мас. "Центр кераміки" розрахований на середньостатистичного покупця. У ньому будуть демократичні, доступні ціни. При цьому наш відвідувач не відчує себе другосортним. Тут його приймуть як віп-клієнта. Передбачена навіть кава.

Дизайнери "Центру кераміки" роблять у приміщенні площею 600 кв. м останні штрихи.

— Ось тут у нас буде зала сантехніки, — Андрій Олександрович робить екскурсію магазином. — Далі — зали плитки, грес, мозаїки, — проводить повз численні стенди зі зразками продукції. — А ось це — зала готових рішень, — заводить до просторого приміщення з величезною кількістю боксів. У деяких уже наклеєна плитка та встановлені ванни, душові кабінки, унітази. — Хіба скажеш, що ця плитка всього по 50–60 гривень за квадрат? Так що красиво і стильно — не завжди дорого. Відвідувачі можуть навіть запозичити в нас деякі дизайнерські рішення.

Керівник "Центу кераміки" Євген Ковтун, 22 роки, каже, що заклад стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче грамотно і недорого організувати простір ванної кімнати.

— Приблизно на 30–40 відсотках будь-якого житлового приміщення присутня плитка,— зазначає Євген. — Проте часто люди не бачать ані майбутньої ванної кімнати, ані сантехніки в ній. Наше завдання допомогти покупцеві розгледіти простір і раціонально використати наявні кошти.

Як і в дизайн-студії "Домінік" на вул. Свердлова, 145, відвідувачам "Центу кераміки" безкоштовно запропонують детальний дизайн-проект душової, ванної кімнати чи кухні з повним комплектом креслень і фото. Охочі зможуть також дізнатися ази облицювання плиткою в майстер-студії плиткового та мозаїчного мистецтва, а також запросити додому досвідчених майстрів-облицювальників для виконання робіт. Установити сантехніку допоможуть працівники сервісної служби.

— Плюси такого сервісу в наш кризовий час очевидні. Передусім, це суттєва економія коштів, — наголошує Ковтун. — При цьому поняття "народна ціна" — не означає другосортний товар чи послуги. Компанія "Домінік" є дистриб"ютором київського керамічного заводу "Атем". Це дозволяє нам пропонувати покупцям якісну вітчизняну плитку, яка не поступається італійській чи іспанській, по максимально низькій ціні. Високої якості й сантехніка. Оптовим покупцям компанія "Домінік" забезпечує безкоштовну доставку придбаного товару.

Зараз ви читаєте новину «У "Центрі кераміки" торгуватимуть за народними цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути