середа, 27 лютого 2008 18:38

Свідку вбивства Таїсії Яремчук обіцяють 10 тисяч гривень

Із листопада 2007 року розшукують водія, який на День студента на смерть збив 21-річну Таїсію Яремчук. Це сталося на перехресті вул. Чорновола та Громова у Вінниці.

Управління обласної ДАІ Вінниччини виділило 10 тис. грн винагороди тому, хто допоможе в розкритті злочину. Правоохоронці припускають, що, крім водія, в машині був пасажир.

— По гарячих слідах один із випадкових свідків розповів, що ніби-то бачив іномарку темного кольору та когось поруч із водієм, — каже начальник обласної ДАІ Микола Сіманчук, 37 років. — Якщо пасажир буде відмовчуватися — це робить його співучасником вбивства.  Закликаємо до добровільного зізнання і пасажира, і водія.

Таїсія Яремчук із села Заливанщина Калинівського району була студенткою факультету економіки Вінницького торговельно-економічного інституту. Неподалік місця трагедії знімала кімнату в приватному будинку.

Свідків просять телефонувати за номером у Вінниці (0432) 61 17 70, 59 34 34.

Зараз ви читаєте новину «Свідку вбивства Таїсії Яремчук обіцяють 10 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути