понеділок, 08 серпня 2011 00:45

Шуби продають по сім тисяч гривень

34-річна Ольга Війтюк з донькою Аліною приїхали у Вінницю скупитися до школи. На Муніципальному ринку помітили шуби з норки за 7–10 тис. грн.

— Та ж шуба зимою була 25 тисяч гривень, — розповідає. — Зразу думала, це якась підробка, але придивилася — вроді як натуральне. На слєдующий день вмовила чоловіка, щоб поїхав зі мною. Він розбирається в цьому.

Норкову шубу завдовжки до коліна з капюшоном Ольга вибрала за 8 тис. грн.

— Продавці пояснили, що шуби з минулого сезону і їх розпродують. У вересні завезуть нові моделі і ціна знову буде до 20–25 тисяч, — говорить. — Цього року планувала купити дублянку. Вона коштує 5–6 тисяч, на шубу навіть не розраховувала.

— Шуби привозять із Харкова, — розповідає продавець Ірина Толкова, 30 років. — Замовляємо їх через інтернет-магазин, є різні розміри. Цього року вперше приїхали до Вінниці. Але купують неохоче, люди бояться брати через низьку ціну, постійно перепитують, чи шкурка не крашена. Перевірити просто, треба намочити руку і провести по шерсті. Як остається на пальцях мєх — підробка, а ще натуральна шкурка не тягнеться. Найшвидше розібрали ходові розміри 48 і 50. Про себе почали відмічати, що цього сезону жінки стали крупнішими, тому таких розмірів замовимо більше, а от малих розмірів залишається багато. В мене є шуба з позаминулого сезону 42 розміру. Продаю її за 3 тисячі гривень, та ніхто не бере, бо дуже мала.

Зараз ви читаєте новину «Шуби продають по сім тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути