четвер, 20 січня 2011 17:08

Рибалки не йдуть із крихкого льоду

Попереджати про небезпеку провалитися під лід на Південному Бузі рятувальники почали через гучномовець. Виїжджають туди, де найчастіше скупчуються рибалки. Кожним мікрорайоном у Вінниці опікується рятувальна частина, розташована поряд.

14 січня об 11.00 на озері в мікрорайоні Вишенька працює частина №1. Службовим червоним мікроавтобусом їдуть уздовж водойми.

— Шановні! Оскільки на вулиці потеплішало, радимо вам піти з озера. Лід крихкий, можете провалитися! — гукає рятувальник.

На кризі близько 30 рибалок.

— Та на нас практично ніхто не звернув уваги. Відмахувалися, продовжували сидіти. Насильно виганяти їх ми не маємо права, — каже Олександр Кузь із обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій.

— У ніч на 26 грудня біля Київського мосту у Вінниці провалилися двоє чоловіків. Урятував їх священик, який живе неподалік. Цього ж дня у селі Велика Мочулка Теплицького району з мосту в озеро злетів автомобіль. Водій та двоє пасажирів устигли вибратися. Третій загинув у салоні. Увечері 12 січня у Вінниці в районі пляжу "Хімік" 58-річний місцевий повзав по льоду. Чоловік психічнохворий, уявив, наче він тоне, — додає Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Рибалки не йдуть із крихкого льоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути