понеділок, 02 квітня 2012 00:15

Розпродують кімнати в гуртожитках

Торік дозволили приватизувати кімнати в гуртожитках. За цей час у Вінниці оформили кімнати у 80 із 83 таких закладів. Тепер їх почали активно продавати.

Найдешевша кімната коштує 48 тис. грн. Там 13 "квадратів". Чотириповерховий сімейний гуртожиток розташований по вул. Ватутіна в мікрорайоні Тяжилів, неподалік східного автовокзалу.

— Кімната квадратна, можуть поміститися розкладений диван, стєнка, стіл. Ремонт робили давно. Кухня спільна на чотири сім'ї. Із сусідів є одна бабуля, остальні повиїжджали. Гарячої води не буває, тільки холодна. Мінус — туалет надворі й помитися нема як. Але є можливість добудувати санвузол — є кімнатка на першому поверсі. Хазяйка казала, що можна торгуватися, — розповідає рієлтор Андрій.

На кухні чотири електроплити та два умивальники. На підлозі стара коричнева плитка. Видно косметичний ремонт. У кожному помешканні окремий лічильник на електроенергію.

— Такі кімнатки розхапають першими, бо це найдоступніше житло у місті. Але добудувати санвузол проблемно. Якщо робити фундамент — труднощі з оформленням, — говорить Тетяна Романюк з агентства нерухомості. — Кімнати зі зручностями коштують 80-100 тисяч гривень. Багато пропозицій по вулицях Свердлова, Київській, Фрунзе та Карла Маркса. Продають без меблів, із косметичним ремонтом.

У селищі Десна за 5 км од Вінниці за кімнату в гуртожитку просять

50-60 тис. грн. Є дві такі будівлі — біля крупозаводу та селищної ради, обидві в центрі.

Зараз ви читаєте новину «Розпродують кімнати в гуртожитках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути