Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2009 19:31

П"яного водія привезли евакуатором

26 березня у селищі Вороновиця Вінницького району інспектори Державтоінспекції намагалися зупинити блакитний "деу". В правоохоронців викликало підозру, що машина була брудною, мала вм"ятини. Але водій не звернув уваги, поїхав далі. Через кілометр машину вдалося притиснути до узбіччя.

— Як тільки водій відчинив двері, почули такий перегар, — згадує Олег Павленко з обласної ДАІ. — Побачивши нас, чоловік заблокував двері машини.

Інспектори умовляли водія вийти. Але він і далі сидів у салоні.

— Викликали евакуатор, — продовжує Павленко. — Погрузили автівку з водієм. Так і везли 25 кілометрів до Вінницького райвідділу міліції.

Щоб змусити водія вийти з машини, довелося вибити скло та застосувати газ "Черемуха".

— Чоловік, крім матів, толком нічого не говорив, — додає Павленко. — Запевняв, що випив тільки пляшку пива. Хоча за результатами експертизи — не менше пляшки горілки. В салоні на підлозі перед переднім сидінням лежали два задавлені гусаки. На сидінні — дві літрові пляшки з самогоном.

Порушник — 26-річний Олександр із міста Калинівка, його прізвища не розголошують. Машину взяв у свого батька, який орендує "деу" під таксі. Олександра вже двічі позбавляли водійських прав через те, що сідав за кермо напідпитку. На момент затримання документів не мав. Права йому мали повернути в 2010 році.

Зараз ви читаєте новину «П"яного водія привезли евакуатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути