четвер, 18 вересня 2008 20:47

Прикордонник Олег Гуменюк повісився на боксерській груші

Автор: фото із сімейного альбому Олега Гуменюка
  2003 рік. Олег Гуменюк у Львівській військовій навчальній частині прикордонних військ
2003 рік. Олег Гуменюк у Львівській військовій навчальній частині прикордонних військ

1 вересня 24-річний Олег Гуменюк із міста Калинівка повісився у своїй одеській квартирі на тросі від боксерської груші. Про це розповіли його батькам солдати, які привезли їхнього сина додому. Вітчим Павло Лопатинський, 51 рік, слюсар Калинівського машбудзаводу, вважає, що Олег не міг цього зробити.

Прапорщик Олег Гуменюк працював в Одесі за контрактом чотири роки. Влаштувався на роботу одразу після закінчення строкової служби в прикордонних військах. Був кінологом. На кордоні із собакою перевіряв автівки на наявність вибухових речовин і зброї. Контракт закінчувався за рік.

Олега знайшов товариш Сергій. Каже, хлопець стояв на колінах. На шиї був затягнутий трос від боксерської груші.

— Сірожа казав, що в Олега не було ніяких проблем чи конфліктів на роботі, — розповідає вітчим. — Потім нам пояснили, що вобще-то військові не мали права знімати його та робити розтин без нашого присутствія. Нас ніхто не позвав. Позвонили, привезли його "газелькою".

9 вересня мати Олега Валентина Лопатинська була в Одесі. Каже, перед від"їздом уві сні син сказав, щоб вони не боялися, він буде за ними дивитися. Жінка хотіла з"ясувати, чи справді він повісився, чи хтось його змусив.

До армії Олег вивчився на водія в сусідньому селі Гущинці. Останні три роки зустрічався із дівчиною Галею з Одеси. На похороні мати голосила, що син зробив такий "подарунок" сестрі Інні на весілля. Невдовзі вона мала виходити заміж.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонник Олег Гуменюк повісився на боксерській груші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути