Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 16:41

Переможці турніру з бодібілдингу поїдуть у Перську затоку

Переможці турніру з бодібілдингу поїдуть у Перську затоку

У Вінниці пройшов Перший всеукраїнський турнір з бодібілдингу на кубок "Супер-Сет". Приїхали 38 учасників із 10 областей України.

Перемогу в категоріях бодібілдинг і жіночий бодіфітнес здобули Андрій Шарапов і Богдан Кравченко із Дніпропетровська, Вадим Василевський із Донецька та Неля Камзолова із Севастополя.

Вінничани Артем Андрєєв і Тетяна Обревко посіли треті місця. 25-річний Олег Ніколаєць став четвертим у категорії класичний бодібілдинг.

— Рівень учасників був дуже високим, — коментує голова федерації бодібілдингу Сергій Панадій, 40 років. — А наші спортсмени вийшли на результат, на який і розраховували. Наприклад, Євген Мєдвєдєв не потрапив у фінал, але показав чудові форми. Зараз він готується до чемпіонату світу серед юніорів у Чехії, що пройде в грудні. Якби Євген максимально виклався сьогодні, до чемпіонату міг і не дотягти.

Суддя національної категорії 40-річний Сергій Танчик із Сум каже, що оцінювати учасників важко.

— Турнір був відбірковим туром до чемпіонату світу серед чоловіків у Бахрейні (держава в Перській затоці. — "ГПУ"), що пройде в листопаді, — говорить суддя. — Туди поїдуть усі сьогоднішні чемпіони і призери. Тому судити було досить складно, бо учасники трохи не дотягли до тієї форми, яка має бути на чемпіонаті світу. У вінницьких спортсменів дуже високий рівень, але вони теж не дотягували.

Турнір планують зробити щорічним. Цього року його організували спеціально до відкриття у Вінниці спортивного комплексу "Супер-Сет". Споруда обійшлась інвесторам у понад 1 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Переможці турніру з бодібілдингу поїдуть у Перську затоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути