Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 17:56

Панда Кунг-Фу звільнятиме Снігурку з хащів Інтернету

Панда Кунг-Фу звільнятиме Снігурку з хащів Інтернету

"Торік я водила п"ятирічну доньку на "Пригоди Сімпсонів" у філармонію, — розповідає вінничанка Валентина Чорна, 35 років. — Таня була в захваті. Казала, що це було балдьожно. Цього року обов"язково поведу її на новорічну виставу".

У концертній залі обласної філармонії 16 грудня розпочався показ новорічного мюзиклу для дітей "ІНТЕРнет — Баба-Яга не проти..." Виставу підготував естрадно-цирковий колектив філармонії "Арлекіно".

За сюжетом господиня комп"ютерного салону Баба Яга проти проведення свята. Вона викрадає Снігуроньку й ховає її у павутині віртуального світу. Панда Кунг-Фу вирушив на пошуки онуки Діда Мороза.

— Роль Панди мені найбільше подобається, бо вона прикольна, — каже артистка циркового колективу Тетяна Побіжецька, 32 роки. — Із нею можна розслабитися і пригадати дитинство. У колективі шостий рік. Раніше грала Холлі-Доллі, Зебру та Шрека.

Артистка 34-річна Ірина Войтенко вже п"ять років поспіль грає Снігуроньку. У мюзиклі вона виконує цирковий номер "Повітряне кільце".

— Уже з порогу відвідувачі потраплять в атмосферу свята, — каже музичний редактор філармонії Олена Кримська, 32 роки. — Філармонію перетворили на казковий терем. Є "Фойє срібного дощу", "Куточок Діда Мороза" та "Ялинкове фойє". На другому поверсі — чотириметрова ялинка. У дзеркальній залі бажаючі зможуть сфотографуватися з героями казки.

Під час вистави влаштовують ігри та конкурси із глядачами. Учасники отримають призи — морозиво та солодку воду. Діти, які прийдуть у новорічних костюмах, також одержать подарунки. По закінченні казки організують конкурс на кращий костюм. Переможця визначатимуть за оплесками.

Із 27 грудня Вінницький театр ляльок презентує два новорічні видовища.

— Цьогоріч ми підготували дві масовки біля нашої ялинки, — розповідає керівник літературно-драматургічної частини театру ляльок Маргарита Шаповал, 39 років. — Чередуватимемо їх. Навколо ялинки водитимемо хоровод, будуть конкурси, парад костюмів. Та головна частина ранку — дитячі вистави.

Героями новорічного видовища "Веселі хвилинки біля новорічної ялинки" будуть Дід Мороз, Снігурка та дві кікімори з лісовиком. Дітям покажуть виставу "Шуронька-Снігуронька". Казка про те, як Шуронька пішла зустрічати Діда Мороза, що прилітає літаком. Дівчинка має привести його у свою школу. Баба-Яга з Вовком крадуть подарунки. Герої змушені вирушати на пошуки.

На видовищі "Кіт Леопольд та Новий рік" діти зустрінуться з котом та мишами Круть і Верть. Потім на них чекає вистава "Веселий маскарад". У ній ідеться про зайчат, які поспішають на свято. Опиняються в небезпеці, бо Вовк та Лисиця переодягнулися в Діда Мороза й Снігуроньку.

В обласному муздрамтеатрі з 16 грудня показують новорічне театралізоване шоу "Там, де народжуються Снігуроньки".

— У новорічній виставі беруть участь 30 акторів, — говорить художній керівник театру 69-річний Віталій Селезньов. — Усі з молодіжної трупи.

Дійові особи — Пеппі-Довга Панчоха та Принцеса — шукають Снігурку. Дорогою вони зустрічають Бабу-Ягу, Змія Горинича та багатьох звірів, потрапляють до староруської країни. Коли випадає сніг, мандрівниці ліплять Снігурку й вона оживає.

По закінченні вистави на дітей чекає розважальна програма на сцені біля ялинки з Дідом Морозом та Снігуронькою.

Зараз ви читаєте новину «Панда Кунг-Фу звільнятиме Снігурку з хащів Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути