понеділок, 05 травня 2008 17:08

Олега Килимника збила машина

22-річний Олег Килимник із райцентру Калинівка Вінниччини 27 квітня вирішив зіграти в більярд у кафе "Чарлі". Пішов до закладу із братом Ігорем, 26 років, та другом Володимиром. Невдовзі Олег вийшов по цигарки. У цей час Калинівкою їздив "жигулями" охоронець 23-річний Валерій Дудник. Щоб обминути автівки на узбіччі, виїхав на зустрічну смугу. Олег Килимник саме йшов уздовж тротуару дорогою. Авто вдарило по ногах. Чоловік упав головою на бордюр. Із ніг злетіли черевики. Через 4 години він помер у реанімації від черепно-мозкової травми. Винуватець пригоди Валерій Дудник утік.

— Водія знайшли вранці вдома, — каже заступник начальника райвідділу міліції Олег Мичківський. — На місці пригоди виявили уламки розбитої фари. На одязі потерпілого — сліди жовтої фарби, в яку пофарбована машина.

Олег Килимник три роки працював оператором в "Укрфлорі". Освітлював теплиці. До цього вчився на електрика в місцевому технікумі. Ремонтував знайомим та друзям холодильники, телевізори, пральні машинки, пилосмоки тощо.

— Любив зброю, — розповідає товариш 21-річний Олександр Чуйко. — Хотів стати військовим.

26-річний Сергій Середюк поставив біля кафе на місці пригоди чарку горілки. Зверху поклав хліб із сіллю.

— Олег був хорошим шашкістом. На змаганнях здобував призові місця, — говорить друг Святослав Крученюк, 22 роки.

Олега Килимника поховали 29 квітня на центральному кладовищі. З дому до місця трагедії друзі  його несли на руках. Потім поклали на автомобіль. Проводили Олега в останню дорогу рідня, знайомі, колеги, однокласники та одногрупники.

Зараз ви читаєте новину «Олега Килимника збила машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути