Ексклюзиви
пʼятниця, 21 травня 2010 15:10

Новий губернатор Вінниччини живе у п"ятизірковому готелі

Новий губернатор Вінниччини 60-річний Володимир Демішкан оселився в одному з найдорожчих номерів 5-зіркового готелю "Феріде Плаза".

Комплекс відкрили у Вінниці позаторік. Має чотири поверхи торговельних залів. На п"ятому — готель. На шостому — ресторан з елітним коньячно-сигарним залом.

Машину Демішкана "Мерседес Форматік" часто бачать на стоянці біля "Феріде Плаза".

— Він тут часто обідає, — говорить працівниця торговельного  комплексу Ірина, прізвища не називає. — Перших кілька тижнів знімав найдорожчий номер — президентський люкс, який коштує 3500 гривень на добу. Він площею 57 квадратних метрів. Там є вітальня, спальня і ванна із джакузі. Стіни ванної зроблені з дзеркального скла, через яке видно вулицю Пирогова. Найдешевший номер у готелі коштує 1700 гривень.

Персонал готелю відмовляється розказувати про клієнтів.

— Губернатор каже, що живе в будинку при облдержадміністрації, — говорить його прес-секретар Ірина Кравченко, 26 років. — Рік тому цей будинок переобладнали під готель. Точно не знаю, скільки там квартир — одна чи дві.

Володимир Демішкан одружений удруге. Від першого шлюбу має двох синів. Старший третій рік перебуває в слідчому ізоляторі за підозрою в убивстві. Менший навчається на юридичному факультеті. Перевозити сім"ю до Вінниці губернатор не планує.

Зараз ви читаєте новину «Новий губернатор Вінниччини живе у п"ятизірковому готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути