Ексклюзиви
понеділок, 21 листопада 2011 07:45

Нареченою року стала майбутня міліціонер

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Переможниця конкурсу ”Наречена року” Дар’я Скидан під час конкурсу подарувала своєму чоловікову пісню ”Ти втратив мене”
Переможниця конкурсу ”Наречена року” Дар’я Скидан під час конкурсу подарувала своєму чоловікову пісню ”Ти втратив мене”

10 листопада у нічному клубі "Феріде" у Вінниці обрали найкращу наречену цього року. На це звання від журналу "Весілля до і після" претендували понад 200 учасниць. Вони надсилали свої весільні фото до редакції. У фінал потрапили 11, яких визначили за результатами СМС-голосування. Усі вийшли заміж цього року. На конкурс прийшли з чоловіками.

— Не думала навіть, що ще раз доведеться одягати свою сукню. Я перед самим весіллям 4 вересня дуже схудла. Ми її перешивали. Зробили більш приталену. Зняли квіти, замість них корсет прикрасили кружевом та бісером. Шкода, що за умовами конкурсу не дозволили одягнути фату.  Вона у мене в три яруси, також розшита вручну, — говорить переможниця Дар'я Скидан.

Конкурсантки зі сцени освідчувалися у коханні своїм чоловікам: читали написані власноруч монологи, вірші, співали. Чоловіки помітно нервували. У декого на очі набігали сльози.

Учасниця під №1 Валентина Вовк-Юфе демонструє анімацію на піску.

— Наш знайомий освідчувався своїй дівчині так. У нього залишилася апаратура. Малювати вмію, а техніку роботи з піском вивчила по інтернету, — розповідає.

Дар'я Скидан співає чоловіку 22-річному Мирославові пісню з репертуару Крістіни Аґілери "Ти втратив мене".

— Душевно так, і не відрізниш від Аґілери, — перешіптуються у залі дві подружки. — Але чому "Ти втратив мене"? Не розумію.

— Ще коли тільки зустрічалися з чоловіком, то якось посварилися. Він, щоби помиритися, мені подарував цю пісню. Я вирішила йому її також подарувати, — каже за лаштунками Дар'я. Вона закінчила музичну школу, з 4 років грає на фортепіано. — Мрію про кар'єру співачки. Правда, зараз на четвертому курсі Національної академії внутрішніх справ. Чого туди пішла? Зі школи дуже любила історію. Коли поступала, там був єдиний курс, де була потрібна історія.

Другою віце-нареченою обрали Аллу Кравець. Першою стала Валентина Вовк-Юфе. За голосуванням серед глядачів перемогла Ольга Педан. Королевою вечірки назвали Дар'ю Скидан. Коли їй одягають на голову прикрасу ювелірної марки "Діадема", вона плаче.

— Не можу повірити! — обережно поправляє макіяж. — Я навіть ніяких знаків не мала. Повірте, це єдиний конкурс, де не було заздрощів між дівчатами, ми всі одна одну підтримували. Мені є з чим порівняти. Дійшла до фіналу проекту "Народна зірка", проходила кастинги на "Слов'янський базар".

До переможниці підходить її чоловік. Обнімаються, довго цілуються.

— Дякую тобі, ти так переживав за мене. Я дуже боялася, аби тебе не розчарувати, — Дар'я горнеться до Мирослава.

— Я ж казав, що ти в мене найкраща і будеш першою, — обіймає той дружину.

Дар'я та Мирослав Скидани побралися 4 вересня. Святкували у ресторанному комплексі "Казка".

Зараз ви читаєте новину «Нареченою року стала майбутня міліціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути