Ексклюзиви
четвер, 15 січня 2009 18:30

Наталя Сенченко танцюватиме на битому склі

Наталя Сенченко танцюватиме на битому склі

22 січня у вінницькому палаці мистецтв "Зоря" проведуть вибірковий тур телепроекту від каналу СТБ "Україна має талант!" Переможець шоу отримає 1 млн грн.

— Це мають бути звичайні люди, — каже адміністратор проекту Марина Козіло, 21 рік. — Якщо, звісно, вони вміють робити щось краще за інших. Чекаємо ілюзіоністів, силачів, гімнастів, приборкувачів морських свинок чи змій — словом, артистів різних жанрів і напрямків. Вік не має значення.

Взяти участь у шоу планує 50-річна вінничанка Наталія Сенченко. Вона мати сімох дітей. Понад 17 років танцює циганочку на битому склі. З цим номером Сенченко виступає у місцевому циганському театрі "Шатро".

— Уже так хочу танцювати по битому склі, що аж по ногах бігають мурашки, — усміхається Наталія.

Під час виступу артистка на очах у глядачів розбиває молотком пляшки з-під пива. Босими ногами ступає на скалки. Танцює 4 хв. Запевняє, що порізів на ступнях немає. Щоб довести це, жінка показує глядачам ноги.

Організатори шоу попереджають, що демонстрація номера має тривати не більше як 1,5 хв. Кількість людей, які пройдуть до другого туру, необмежена.

Неповнолітнім приходити з супроводжувачем

— Очікуємо на шалену кількість учасників з усіх міст, де пройдуть кастинги, — продовжує Марина Козіло. — Але до трансляції програми, яку розпочнемо в лютому, дійде лише 100 людей. Оберемо найкращих.

Участь безкоштовна. При собі слід мати паспорт та ідентифікаційний номер. Особам до 18 років приходити з повнолітнім супроводжувачем. Дітей мають привести батьки і взяти свідоцтво про народження. Якщо у номерах артистів будуть задіяні тварини чи вогонь, необхідно попереджати адміністрацію проекту.


Відбиратимуть учасників за адресою: Вінниця, вул. Червоноармійська, 44, міський палац мистецтв "Зоря". Детальна інформація за телефоном: 8 800 501 36 80.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Сенченко танцюватиме на битому склі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути