понеділок, 06 серпня 2012 05:00

Наталії Добринській виділили півмільйона на квартиру

27 липня депутати обласної ради виділили 30-річній Наталії Добринській 0,5 млн грн на придбання квартири. Таким чином спортсменку хочуть нагородити за високі досягнення у спорті.

— Це питання поставив на голосування Сергій Татусяк. Виникла дискусія: нащо знову про це говорити, якщо 2008-го вже виділяли 250 тисяч гривень. Почали виясняти, куди поділися гроші. Виявилося, що 2008-го кошти до чемпіонки не дійшли. Можливо, через непрофесійність обласного управління з питань фізичної культури та спорту. Може, не було вчасно реалізовано тендер, — розповідає депутат облради Валерій Коровій, 45 років.

Депутат вважає, що це питання підняли навмисно перед виборами. Наталя Добринська — депутат облради від Партії регіонів.

— Майже на кожному білборді партії є портрет спортсменки. Неприємно, що національну гордість використовують у політичних цілях. Адже питання прозвучало так, ніби попередня влада погана — не виділила олімпійській чемпіонці грошей. А ми хороші — виділяємо їй 500 тисяч. Здивувало, коли Татусяк озвучив, ніби Наталія Добринська живе в гуртожитку, — продовжує Валерій Коровій.

Наталія на останній сесії облради не була, бо поїхала в Лондон на Олімпіаду. Її мати Любов Аполлінаріївна телефоном сказала:

— Моя донька в гуртожитку не живе.

Квартиру від облради Наталія Добринська отримає протягом року. За 500 тис. грн у місті можна придбати двокімнатку в мікрорайоні Поділля або трикімнатку в новобудові на вул. Щорса чи в районі Академічному.

2008 року за золоту олімпійську медаль київська мерія подарувала Наталії однокімнатну квартиру на вул. Шепелєва, неподалік залізничної станції Київ-Волинський. Але Наталія Добринська жила на спортивній базі збірної у Броварах із нині покійним чоловіком Дмитром Поляковим, 43 роки.

Зараз ви читаєте новину «Наталії Добринській виділили півмільйона на квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути