пʼятниця, 05 вересня 2008 18:29

Наталії Добринській тяжко дався коктейль із текілою

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Олімпійська чемпіонка Наталія Добринська на другому поверсі вінницького клубу ”Спорт-тайм”.  Бармен Сергій готується пригостити Наталію коктейлем ”Бандитос”. Усі його інгредієнти змішуються безпосередньо в роті клієнта. Коктейль коштує 30 гривень
Олімпійська чемпіонка Наталія Добринська на другому поверсі вінницького клубу ”Спорт-тайм”. Бармен Сергій готується пригостити Наталію коктейлем ”Бандитос”. Усі його інгредієнти змішуються безпосередньо в роті клієнта. Коктейль коштує 30 гривень

Вітальну зустріч олімпійської чемпіонки 26-річної Наталії Добринської провели 3 вересня у вінницькому нічному клубі "Спорт-тайм". Спортсменка здобула 16 серпня золоту медаль із багатоборства в Пекіні.

Наталія прийшла в цьогорічному костюмі олімпійської збірної України: жовта спідниця, синій жакет. У руках жовта сумка, на якій вишитий національний герб. За офіційною інформацією, один комплект коштує 2 тис. євро.

Дорогу чемпіонці встеляють пелюстками троянд малі гімнастки. На другому поверсі клубу зібралося майже 200 чоловік. Присутні міські та обласні чиновники, бізнесмени та родичі Наталії.

— Діаманти від "Діадеми" за золото з Пекіна, — усміхається власник ювелірної фірми "Діадема" Григорій Дерун, 40 років.

Бізнесмен та його брат 34-річний Олександр дарують Наталці золоту каблучку з діамантом. Така коштує приблизно 10 тис. грн.

— Коли створювали її, думали про олімпійські кільця, — жартує Дерун. — Доробили каблучку за кілька годин до вручення. Так що золото ще "гаряче".

Добринська каже, що це перший діамант у її житті. Тренер спортсменки 43-річний Дмитро Поляков розповів по секрету, що збирається подарувати вихованці діамантове кольє.

— Ми живемо разом із Наталею п"ять років у цивільному шлюбі, — веде далі Дмитро. — А її тренером я офіційно вважаюся лише рік. Коли вона була в Пекіні, я був у Вінниці. Мене не запросили на змагання.

Президент федерації боксу у Вінницькій області Олег Алекса, 42 роки, дарує невелику золоту статуетку в формі боксерської рукавички. Каже, що також замовив її в "Діадемі".

Від обласної федерації гімнастики вручають конверт. У ньому — документи на спортивну штангу.

— Доречний подарунок, — радіє Добринська. — Коли тренувалася перед Олімпіадою у Броварах, у мене її не було. Всі закріпили за іншими спортсменами. Довелося дзвонити у вінницькі спортивні установи, щоб привезли.

Наприкінці вересня деякі спортсмени з української олімпійської збірної планують приїхати до Вінниці.

— Я розповідала про наше місто, то майже всі захотіли тут побувати, — додає Наталія.

Наприкінці зустрічі Добринську від "Спорт-тайму" пригощають коктейлем "Бандитос". Наталію садять на стілець спиною до барної стійки.

Бармен Сергій заливає у рот чемпіонки текілу та колу з пляшок. Сильно тріпає голову жінки, потому вичавлює сік лайму та дає закусити мараксиновою вишнею.

— Я не звикла до таких коктейлів, — сміється Добринська. — Піду до столу, бо треба хоч чимось закусити.

Зараз ви читаєте новину «Наталії Добринській тяжко дався коктейль із текілою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути