пʼятниця, 23 грудня 2011 00:30

Найдорожча сукня у Вінниці коштує 2280 грн

Автор: фото: Поліна Романова
 

Найдорожча сукня (на фото) у Вінниці коштує 2280 грн. Її продають у бутику "Маха" на першому поверсі центру "Мегамол". Пошили в Дніпропетровську з дорогої іспанської тканини.

— Це масляна ткань, вона не електризується, — говорить менеджер Ірина Кашпрук, 32 роки. Показує чорну сукню із жабо та відкритою спиною.

— Така в нас в одному екземплярі.

У магазинах обласного центру сукні коштують у середньому 500-600 грн, на базарах — 400. Їх купують для новорічних корпоративів. Продавці кажуть, що плаття в порівнянні з минулим роком подорожчали приблизно на 100 грн.

— Торік модними були прямі однотонні трикотажні сукні з рукавами ліхтариками та теплі рябі сарафани без рукавів, під які вбирали тонкі гольфи. Акцент надавали прикрасам. У цьому сезоні прямий фасон зберігся, досі актуальні сірий і чорний кольори, але ліхтариків уже нема. Рукави переважно прямі, завдовжки три чверті. Наймодніші трикотажні сукні, прикрашені мереживом. Новинкою сезону є плаття зі шкірзамінника. Коштує таке 699 гривень. Не має запаху, на дотик м'яке,

— розповідає продавець на ринку Муніципальний 30-річна Ольга Шевченко. — Жінкам після 30 пропоную плаття по коліно із гіпюру пастельних тонів. Є попит на сукні зі складками. Вони ідеально приховують зайве на животі та в боках. Проте такі купувати не раджу, модними вони будуть один-два сезони.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожча сукня у Вінниці коштує 2280 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути