понеділок, 23 травня 2011 00:15

"Мій ідеал — чоловік-вікінг: спокійний, говорить мало, але по ділу"
5

Олена Малай, 28 років.

Директор дизайн-студії

"Еліс-мей".

Організовує концерти у Вінниці. Має дві вищі освіти, закінчила Вінницький політехнічний інститут та Інститут конструювання одягу.

Із дитинства шила і вишивала. Для себе створює одяг рідко.

— Зараз не вистачає часу. Коли вчилася, ходила тільки у своїх речах. Купую одяг спонтанно. Навіть у секонді можу придбати.

Живе з батьками в 2-кімнатній квартирі.

— На літо ми з сестрою та її сім'єю переїжджаємо на дачу в Зарванці (село за 3 км від Вінниці. — "ГПУ"). Там будинок на два поверхи. Прокидаєшся о шостій ранку, відчуваєш, що виспалася. А в місті навіть о дев'ятій встаєш утомленою. Не вистачає кисню. З їжі культа не роблю. Можу перебитись яблучком чи клубнікою. Люблю пригощати друзів млинчиками з різними начинками: грибами, сиром, солоденьким.

Вікторія Матящук, 19 років.

"Міс Вінниця-2011".

Навчається на другому курсі торгово-економічного інституту на менеджера зовнішньоекономічної діяльності. Має параметри 90-64-86, зріст — 173 см. Волосся завдовжки близько метра.

— За волоссям доглядаю найбільш. У першому класі хотіла постригтися під каре, але мама не дозволила. Я так плакала. Із тих пір волосся так і не обрізала. Ніколи не фарбуюся, навіть не вмію цього красиво робити. Участь у конкурсі краси — найсміливіший мій учинок у житті. Я боюся сцени: у мене трусяться руки, губи, ноги.

Вікторія живе у двокімнатній квартирі. Батьки дівчини розлучилися, мати працює в Італії. До неї Вікторія їздить щоліта. Там оновлює гардероб.

— Одяг там дешевший, бувають просто розкішні розпродажі. Найдорожча річ у гардеробі — коротка норкова шуба. Мама минулого року прислала на Новий рік.

Феріде Назарова, 20 років.

Донька найбагатшого бізнесмена Вінниччини.

Феріде здобуває у Вінниці економічну освіту. Працює в батька. Захоплюється танцями та кінним спортом.

На зустріч приїжджає на єдиному у Вінниці білому джипі "Акура ZDX", коштує від $70 тис. до 90 тис.

— Мрію про красиве весілля. Сукню буду замовляти в дизайнера. Подобається Елі Сааба з Абу-Дабі (сукні колекції 2011 року коштують 5–7 тис. євро. — "ГПУ"). Ще непогані Вера Вонґ і "Шанель".

За азербайджанським звичаєм наречена одягає на весілля свої найкращі прикраси.

— У мене є кольє, сережки, браслет і каблучка. Усе усіяно діамантами. Подарував батько. Буду ці прикраси передавати своїм дітям. Мрію про двох хлопчиків і дівчинку. Планую до кінця цього року вийти заміж за азербайджанця.

Таїсія Олійник, 30 років.

Режисер, сценарист, журналіст.

У жовтні цього року представить свій фільм-трилер "Сніг" на міжнародному фестивалі "Молодість" у Києві. Працювала над фільмом понад 1,5 року.

— Можливо, на "Молодості" зустріну і свого майбутнього чоловіка. Хотілося б, аби він був не актором і не режисером. Бо у творчих людей, які займаються однією справою, завжди буде конкуренція. В ідеалі, хотілося б зустріти просто людину, яка цікавиться кіно. Ми б зачепилися язиками, і далі все розвилося.

— Їсти люблю більше, ніж готувати. Подобається куштувати нові страви. Останнє, що готувала, — курка під соусом сацибелі. Смакує кавказька кухня. Проте "гарячі" чоловіки — ні. Мій ідеал — чоловік-вікінг: спокійний, говорить мало, але по ділу. Люблю розумних. У мене до таких слабкість.

Людмила Щербаківська, 41 рік.

Депутат Вінницької обласної ради.

Очолює Вінницьку обласну партійну організацію "Батьківщина". Розлучена. Має доньок: 19-річну Діану та Іванну, 12 років.

— Коли депутат Володимир Яворівський запропонував стати його помічником, вагалася, бо потрібно було кожного дня їздити в обласний центр. Дуже допомогла сім'я. Папа мій cказав: "Що ти будеш їздити, давай думати". Коштів не було, оформили квартиру в кредит на 20 років.

Захоплюється шахами.

— Допомагають у житті. Постійно продумую ситуації на п'ять кроків уперед.

Ранок починає з чашки кави, крутить спортивний обруч.

— Цього року вперше сама випікала паски. Раніше все відбувалося під керівництвом мами.

Щороку відпочиває у Феодосії.

Зараз ви читаєте новину «"Мій ідеал — чоловік-вікінг: спокійний, говорить мало, але по ділу" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути