понеділок, 03 жовтня 2011 06:00

Міліція за зброю давала гроші

До 1 жовтня у Вінницькому міському управлінні міліції приймали добровільно здану незареєстровану зброю. За це платили від 40 до 400 грн. За автомат Калашникова пропонували 150 грн, за мисливський карабін та армійську гвинтівку — 100, рушницю — 90, пістолет — 70, револьвер — 50.

— Це спеціальний місячник, тому ні адміністративної, ні кримінальної відповідальності не накладаємо, — каже 44-річний Юрій Куций, начальник міського управління міліції.

У відділенні також можна зареєструвати зброю.

— За місяць громадяни здали 190 одиниць зброї, — говорить 39-річний Олег Кучер з міської міліції. — Найбільше — 140 — принесли снарядів, ручних гранат та патронів. Також 35 штук вогнепальної зброї, дев'ять спецзасобів, по два мисливські ножі та мечі, один самопал і старий неробочий армійський обріз. Незареєстровану зброю приносять переважно чоловіки 30–45 років. Але є в місті 20 жінок, які зареєстрували на себе дідівські рушниці.

Зараз ви читаєте новину «Міліція за зброю давала гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути