Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 19:34

Маршрутники збирають гроші постраждалим пасажирам

Автор: фото: Олександр КАЛИНА
  У Вінниці водій маршрутки ”Вишенька-Залізничний вокзал” зіткнувся із припаркованою біля будівництва вантажівкою. Із 16 пасажирів маршрутки постраждали 11. Двоє хлопців 12 та 17 років знаходяться у лікарні
У Вінниці водій маршрутки ”Вишенька-Залізничний вокзал” зіткнувся із припаркованою біля будівництва вантажівкою. Із 16 пасажирів маршрутки постраждали 11. Двоє хлопців 12 та 17 років знаходяться у лікарні

На лікування постраждалих в аварії автобуса вінницькі водії маршруток збирають гроші. Після зіткнення "мерседеса" з причепом у лікарні опинилися двоє хлопців 12 та 17 років. У молодшого струс мозку та рвані рани, у старшого — перелом ключиці.

Маршрутка "Вишеньки-Залізничний вокзал" налетіла на припарковану біля торговельного центру "Бастилія" вантажівку 12 травня.

— Машини зразу зупинились, — розповідає 25-річна Олеся Свиридова. — Водії інших маршруток відкрили задні двері буса. Хто з пасажирів сам виходив, кому помагали. На сидінні біля дверей сидів 12-річний хлопчик. Дитину всю в крові винесли на руках.

Усі 16 пасажирів маршрутки сиділи. Кажуть, завдяки цьому й вижили. Окрім двох дітей, до лікарні доправили дев"ятьох дорослих. Їх обстежили й відпустили.

Водій сильно вдарився об кермо та розбив обличчя. Його врятувала подушка безпеки.

— Аварія — це випадковість. Ігор уже десять років їздить цим маршрутом, кожну ямку знає, — каже про водія голова Асоціації перевізників Вінниччини Валерій Снітько, 56 роки. — Видимость йому перекрив тролейбус, що їхав попереду. А причеп був припаркований незручно.

Водій МАЗу привіз цеглу на будівництво житлового комплексу. Не знав, як краще заїхати. Пішов до будівельників розпитатися. У цей момент у машину врізався автобус. Удар прийшовся на колесо причепу. Гума пом"якшила зіткнення, говорять у ДАІ.

Проти водія маршрутки порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутники збирають гроші постраждалим пасажирам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути