понеділок, 08 серпня 2011 05:30

"Людей не потрібно лікувати, їх треба навчити бути здоровими"

Автор: фото надане Віктором ЮРЧЕНКОМ
  Віктор Юрченко: ”Ми не працюємо з препаратами, пігулками чи гіпнозом. Тільки робота зі своєю свідомістю та фізичні вправи”
Віктор Юрченко: ”Ми не працюємо з препаратами, пігулками чи гіпнозом. Тільки робота зі своєю свідомістю та фізичні вправи”

Під таким гаслом лікар Віктор Юрченко вже п'ять років проводить оздоровчі семінари, які допомагають відновити та зберегти здоров'я. Основою методики лікаря є створення людиною свого "простору здоров'я".

— У світлі нових знань про здоров'я людина є сукупністю фізичного, енергетичного та інформаційного рівнів, — розповідає Віктор Юрченко. — Причому наше фізичне тіло займає всього 7 відсотків, енергетичне — 23, а всі інші 70 — це інформаційний простір. Причини всіх хвороб саме на інформаційному рівні. Він забруднюється негативними емоціями, інформацією зі ЗМІ, стресами на роботі. Людина відчуває слабкість, утому, у неї понижується працездатність. Спочатку виникає функціональне порушення тих чи інших органів. А через два-три місяці — це вже хвороба. Щоб відновити повноцінну роботу органів, треба спочатку очистити інформаційне поле людини, потім енергетичне тіло, а вже тоді займатися тілом фізичним. А традиційно, на жаль, починають з останнього. Простір здоров'я людини — це система знань про здоровий спосіб життя. Про те, як очистити свої інформаційний та енергетичний рівні, підтримувати в порядку фізичне тіло.

За фахом ви хірург. Чому почали лікувати нетрадиційними методами?

— Я нікого не лікую, а всього лише передаю знання, використовуючи які, людина стає здоровою. Вона переходить у простір здоров'я і перебуває там постійно. Я навчаю, як не допустити хворобу у своє життя.

Щодо мого фаху, можу сказати таке: до 1992 року я був хворою людиною. Маючи лікарську освіту, я міг дозволити собі будь-яке діагностичне обстеження і, звичайно, лікування. Але, на жаль, упоравшись з однією хворобою, відчував симптоми іншої. Її треба було терміново гасити. Як тільки відступала ця хвороба, активізувалася попередня і тягнула за собою нову. Я переніс два інфаркти і жив у постійному страху, що третій стане для мене останнім. І тоді я зрозумів: треба знайти інший простір для життя — простір здоров'я. Я почав читати книжки, шукати нову інформацію. Усе, що знаходив, перевіряв на собі. Після відновлення власного здоров'я наважився допомагати іншим. Так була створена школа нового життя "Лювена".

Що означає назва вашої школи?

— У ній зашифровані слова: любов, віра, надія. У нашій школі вони — енергії, за допомогою яких відбувається очищення та оздоровлення організму. Як використовувати ці енергії на благо свого організму, я навчаю на заняттях.

Де вони проходять?

— На базі в Карпатах. Курс навчання складається із трьох семінарів по п'ять днів із перервою в 10 днів. У нього входить комплекс духовних практик, дихальна та фізична гімнастика, культура харчування. Період між семінарами — можливість застосувати в повсякденному житті інструменти здоров'я, набути досвід зберігання свого простору здоров'я. На заняттях мої учні оволодівають інструментами, які допомагають управляти енергіями любові, віри та надії. Один із найсильніших таких інструментів — наша свідомість, керуючи якою, ми можемо самовідновлюватися.

Чи є вікові обмеження для ваших учнів?

— Ні, немає. Як і протипоказань чи побічних ефектів. Ми не працюємо з препаратами, не використовуємо жодних пігулок. Тільки робота зі своєю свідомістю та фізичні вправи.

Ви використовуєте гіпноз чи кодування у своїй роботі?

— Ні. Жодних насильницьких методів дії на психіку людини я не застосовую. Вважаю це вторгненням у незалежність людської душі.

Як стати учнем школи "Лювена"?

— До нашої школи може долучитися кожен, хто скаже "хочу бути істинно здоровим".

Документальний фільм про методику школи, семінари в Карпатах і результати учнів дивіться на телеканалі "ВДТ" 5 серпня о 22.40 і 6 серпня о 9.20.

Презентація школи "Лювена" відбудеться 10 серпня 2011-го о 18.00 за адресою: м. Вінниця, вул. 600-річчя, 68. Тел.: 0(432) 69 40 66, 0(97) 39 37 551. Сайт школи "Лювена": www.luvena.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Людей не потрібно лікувати, їх треба навчити бути здоровими"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути