понеділок, 08 квітня 2013 00:45

"Купую одразу три різних одеколони"

Які парфуми люблять депутати, цікавимося після сесії обласної ради 19 березня.

Директор Департаменту охорони здоров'я та курортів Вінницької облдержадміністрації Лідія Діденко, 44 роки, має два улюблені аромати. "Діор Пур Пуазон", що коштують близько 600 грн за 50 мл, та "Єлісейські поля"від "Ґерлен" за 400 грн.

— 15 років користуюся цими ароматами. Колеги вже впізнають по запаху. Якось була на зібранні в обласній дитячій лікарні, хтось зайшов і сказав: "О, тут Лідія Олексіївна була". У кожної жінки має бути свій аромат. Гарні парфуми — ті, яких ти не відчуваєш. Коли користуєшся духами, відбувається якась хімічна реакція. Потрібно підібрати той, що відповідає твоїй хімії, — розповідає Діденко. — Найчастіше духи мені дарує чоловік до свят, бере лише цих два аромати. Користуюся парфумами не щодня.

"Регіоналка" 30-річна Наталя Добринська купила парфуми "Шанель Шанс".

— Такі коштують близько тисячі гривень, — каже. — Купую їх у "дьюті фрі" аеропорту. Свій запах довго вибираю. Можу нанести на зап'ястя й походити з парфумами. Щоб запах влежався. Як подобається за годину, вертаюся, тільки тоді беру. Аромат має бути в міру терпкий, в міру свіжий. Він має бути не приторний, не дуже солодкий. Не користуюсь парфумами, коли йду на ділову зустріч. Маю італійські духи "Маскіно". Є три види "Кензо", десь за 100-120 євро.

Заступник начальника управління освіти та науки Вінницької облдержадміністрації 53-річна Олена Чорна полюбляє парфуми "Ніна Річі".

— Ще пару років тому у Литві купила собі набір за 330 гривень. Там було п'ять різних пляшечок по 20 мілілітрів парфумів від "Ніна Річі", — розповідає. — Аромат не залежить від настрою. Настрій у мене завжди гарний. Велику бутилочку не в змозі придбати, зарплата маленька, а вони коштують до тисячі гривень.

Сергій Кудлаєнко, 37 років, директор Департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради, віддає перевагу свіжим запахам.

— Користуюсь парфумами під настрій. "Аква ді Джио" від Джорджио Армані за 650 гривень беру під джинси, — каже. — Якщо це офіційна зустріч, потрібен костюмний аромат, строгий. Тоді це "Ґуччі бай Ґуччі". На роботу можу "Пако Рабанн" взяти. Вони близько 400 гривень коштують. Коли їду за кордон, неодмінно заходжу в "дьюті фрі", там одеколони якісніші. Звертаю увагу на новинки. Не завжди беру ті, якими вже користувався. Головне, щоб аромат мені подобався. Перед покупкою мені обов'язково треба попробувати запах.

У 34-річного мера Вінниці Володимира Гройсмана є кілька улюблених парфумів.

—  Купую одразу три різних одеколони. Зараз є "Дольче Ґаббана", "Хуґо Босс", "Ґерлен", "Живанши". Найдорожчий коштує 65 євро. Запах обираю інтуїтивно.

2650 гривень коштує 100 мл жіночих духів "Сіслей" у Вінниці. За рік їх купують дві-три пляшки. Мають квітковий аромат. Підходять жінкам від 40 років. За найдорожчі чоловічі парфуми "Айзенберг" просять 1500 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Купую одразу три різних одеколони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути