Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 18:22

Корисні сімейні послуги від "Київстар" захистять ваших дітей від інтернет-загроз

Автор: фото надане компанією ”Київстар”
  Нова послуга від ”Київстар” гарантує захист дітей від онлайн-загроз під час виходу в інтернет із мобільного телефону
Нова послуга від ”Київстар” гарантує захист дітей від онлайн-загроз під час виходу в інтернет із мобільного телефону

Для дитини інтернет відкриває безкраї можливості самоосвіти і розваг. Проте нерідко пристрасть до інтернету переростає у хворобливу манію. На допомогу батькам і вчителям компанія "Київстар" розробила унікальну послугу "Батьківський контроль".

Своїм споживчим досвідом нової соціальної послуги "Батьківський контроль" від "Київстар" ділиться відома співачка МілосскаЯ (Оксана Бризгалова), яка тестувала її з донькою: "Я вважаю, що послуга "Батьківський контроль" і зручна, і в наш час надзвичайно потрібна, адже інформаційний потік нині дуже потужний, а діти вбирають його, наче губки.

Тому завдання батьків — обмежити потік негативної, руйнівної інформації, водночас розширити корисні можливості роботи в мережі інтернет. Протестувавши цю послугу, можу впевнено сказати, що дитина не відчуває жодної шкоди, інформації їй не бракує. Навпаки, запропоновані сайти максимально сприяють розвитку і розширенню її кругозору, а головне — душевній гармонії. Нам із Олександрою сподобалось".

"Київстар" пропонує послугу "Батьківський контроль", що гарантує захист дітей від онлайн-загроз під час виходу в інтернет із мобільного телефону. Вона відкриває доступ із дитячого мобільника лише до безпечних і корисних для дітей сайтів. Їх перелік ретельно опрацьований експертами Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України. Зараз це 44 освітніх й розважальних веб-ресурсів, а доступ до інших сторінок заблоковано. Список сайтів постійно оновлюється, батьки можуть вносити пропозиції на адресу [email protected]. Підключення і користування послугою "Батьківський контроль" є безкоштовними — таке соціальне рішення прийняв менеджмент компанії. Для встановлення послуги на мобільному телефоні Вашої дитини наберіть USSD-запит *100*5*1*ХХХХ#, де ХХХХ — батьківський пароль (4 цифри), і натисніть кнопку виклику. Цей пароль є ключем до активації, а також страхує від того, що дитина самостійно відключить послугу.

"Батьківський контроль" продовжує лінійку корисних сімейних послуг у рамках соціальної програми "Безпека дітей в інтернеті", яку "Київстар" реалізовує з 2009 року. Тепер батьки можуть спати спокійно: "Київстар" гарантує захист дітей від загроз під час виходу в інтернет з мобільного телефону. Більше інформації на http://online-bezpeka.kyivstar.ua/.

Зараз ви читаєте новину «Корисні сімейні послуги від "Київстар" захистять ваших дітей від інтернет-загроз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути