Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2010 16:45

Команда "Єдності" відштовхується від реальних потреб земляків

 

До виборів — лічені дні, й більшість наших земляків уже визначилися з об'єктом своїх симпатій. Зовсім не обов'язково проводити "замовні" чи "незалежні" соціологічні опитування, щоб дізнатися імена фаворитів передвиборних перегонів. Із людських розмов на автостанціях у районних центрах і на сільських базарах, на галасливих вулицях і в затишних домівках можна зрозуміти, яка трійка лідерів сформувалася. Окрім пари одвічних опонентів — Партії регіонів і "Батьківщини", люди дедалі частіше згадують партію "Єдність" та її лідерів — Олександра Домбровського, Григорія Заболотного і Валерія Коровія.

Хоча "Єдність" до останнього часу на Вінниччині була не така відома, як інші лідери народних симпатій, цього разу ми побачили в її списку добре знайомих землякам осіб — екс-губернатора Олександра Домбровського, голову обласної ради Григорія Заболотного та його заступника Віктора Вікалюка, економіста Валерія Коровія, Героя України — Олексія Порошенка, журналістів "33 каналу" Анатолія Жучинського та Тетяну Редько.

Конкурувати на рівних із партійними проектами національного масштабу "Єдності" дають змогу дві речі: власна ідеологія, базована не на загальних обіцянках, а на реальних інтересах громад Вінниччини, й ефективна команда кандидатів, яка вже довела свою спроможність вирішувати проблеми краян.

Головна проблема України полягає у відсутності злагоди й конструктиву в діяльності політичних сил. Так вважає Олександр Домбровський.

— Політичне життя в нашій державі зазвичай вирує у форматі "свій-чужий", партії-конкуренти нав'язують власні системи хибних орієнтирів, навіть не намагаючись зрозуміти реальні потреби простих людей. Ми потребуємо робочих місць — нам пропонують "списки зрадників", хочемо безпечного довкілля — нас бентежать гучними скандалами. Відійшовши від цих хибних стандартів, ми можемо досягти єдності, злагоди й добробуту. Якщо не в загальнодержавному масштабі, то хоча б у селі, місті, області, — говорить лідер "Єдності". — Бо ж не зі столиці, а із села починається Україна. Власне, це ми наполегливо обстоювали і реалізовували на Вінниччині протягом останніх років.

В активі команди "Єдності" — ряд реалізованих проектів, спрямованих на розвиток промисловості Вінниччини, нові школи, лікарні й дитсадки. Голова обласної ради Григорій Заболотний каже, що це стало можливим завдяки новим підходам до роботи влади:

— Ми створили класну консолідовану команду — це було найпринциповішим моментом. Усі пам'ятають недалеке минуле: щоразу, коли в нас приходили до влади нові люди, вони завжди воювали: голова облради — з головою облдержадміністрації, й далі — без кінця. А хтось тим часом ловив рибку в каламутній воді. Ми відразу ж поклали цьому край, коли казали одне одному: кожен із нас є особистістю, кожен володіє якоюсь інформацією у певній галузі краще, ніж в інших, тому об'єднаймо зусилля, відсунувши власне "я" на другий план. Єдність, стабільність, розвиток — ці пріоритети наша команда збереже і надалі.

Схоже, команда "Єдності" обрала правильний шлях: програма відштовхується від реальних потреб простих земляків, а за її реалізацію беруться фахівці, які вже довели здатність працювати на користь громади, оминаючи міжпартійні суперечки.

Зовсім не дивно, що в неділю чимало наших земляків поставлять позначку в бюлетені біля цифри "7" — під цим номером іде до обласної ради команда кандидатів "Єдності". Свідомим буде і вибір, зроблений на користь кандидатів-мажоритарників від "Єдності".

Бо в єдності — сила Вінниччини, й у єдності — злагода та добробут!

Зараз ви читаєте новину «Команда "Єдності" відштовхується від реальних потреб земляків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути