середа, 21 травня 2008 18:22

Кабіну трактора потяг перерізав навпіл

16 травня близько 20.00 двоє трактористів із сільського товариства "Зоря Поділля" села Мелешків Гайсинського району Вінниччини перевозили через залізничну колію землю для підсипання дороги. Водії зупинилися, бо на світлофорі загорілося червоне світло. Мав під"їхати порожній пасажирський потяг Христинівка–Гайворон.

Тим часом чоловіки вирішили напитися води з криниці, що стояла неподалік колії.

— Ні з того ні з сього мій напарник Руслан Руденко вскочив у трактор, — розповів правоохоронцям працівник "Зоря Поділля" 39-річний Юрій Іщук. — Поїхав прямо на поїзд. Не можу сказати, чого це він так зробив. Все було нормально.

— За десять метрів до переїзду я побачив трактор, що їхав через рельси, — каже машиніст потяга 45-річний Валерій Коваленко. — Одразу включив звукову сигналізацію, нажав стоп-кран, але було пізно.

Потяг їхав зі швидкістю до 65 км/год. Від удару кабіну трактора розірвало на дві частини. Вони розлетілися на різні боки від колії. Залишився тільки кузов, який потяг протягнув уперед на 150 м.

Тракторист 23-річний Руслан Руденко від удару помер на місці. Чоловік не був одружений, жив у Мелешкові. Працювати на сільгосппідприємство пішов по закінченні школи.

Після трагедії рух потягів призупинили на 3 год. до встановлення обставин.

Зараз ви читаєте новину «Кабіну трактора потяг перерізав навпіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути