Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2011 06:45

Інновації від "Київстар" — зустрічайте лінійку смартфонів під власною ТМ

Автор: фото: Поліна РОМАНОВА
  Заступник директора з маркетингу Київської філії ”Київстар” Антон Дзюбенко розповідає про переваги нових телефонів, які компанія вивела на ринок 15 жовтня
Заступник директора з маркетингу Київської філії ”Київстар” Антон Дзюбенко розповідає про переваги нових телефонів, які компанія вивела на ринок 15 жовтня

Мобільний оператор "Київстар" розпочав новий напрямок бізнесу. 15 жовтня компанія вивела на ринок сенсорні смартфони власної торгової марки: модель "Київстар Aero" за 649 грн, "Київстар Terra" — 1199 грн і "Київстар Aqua" — 1699 грн.

— Підключення даних телефонів  до мережі "Київстар" не потребує додаткового укладення договору, а SIM-картку, що додається при купівлі смартфону, за бажанням клієнт може змінити на свою "київстарівську", — говорить заступник директора з маркетингу Київської філії "Київстар" 35-річний Антон Дзюбенко, — проаналізувавши світові тенденції на ринку мобільного зв'язку та вивчивши потреби наших абонентів, ми розробили комплексну пропозицію, яка складається з багатофункціонального мобільного телефону, якісних послуг зв'язку, вигідних тарифів та зручного доступу до безлімітного Інтернет за 1 грн./день.

Смартфони мають вмонтовану антену GPS, блютуз, вай-фай та FM-приймач. Вже налаштований доступ до музики, ігор, популярних соцмереж, пошуковиків та системи самообслуговування "Мій Київстар" або "Мій Діджус". В набір також входить USB-кабель, зарядний пристрій, батарея, гарнітура, карта пам'яті на 1 ГБ. Гарантія — один рік.

До слова, зазначимо, що згідно із останніми дослідженнями ринку за рік продаж смартфонів тільки в Україні зріс в 1,6 разу.

В усіх трьох моделях мобільних пристроїв від "Київстар" вже  передбачений швидкий доступ до найпопулярніших інтернет-ресурсів та соціальних мереж, а також до зручної системи самообслуговування "Мій Київстар"/ "Мій DJUICE". Моделі Kyivstar Terra та Kyivstar Aqua працюють на базі операційної системи Android 2.2 та Android 2.3, яка своєю практичністю підкорила мільйони споживачів у всьому світі. Усе це ще раз підтверджує бажання компанії "Київстар" дарувати своїм користувачам лише найкраще.

Нові смартфони можна придбати в центрах обслуговування "Київстар" по всій Україні. Із сім-картами інших операторів смартфони не працюватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Інновації від "Київстар" — зустрічайте лінійку смартфонів під власною ТМ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути