середа, 29 квітня 2009 18:41

Ігор Мізрах може розказувати анекдоти всю ніч

Автор: фото надане Ігорем Мізрахом
  У березні 2008 року Ігор Мізрах сфотографувався біля  пірамід у Єгипті. Біля нього стоїть місцевий Андрю. Він з бідного району Каїру. Підійшов до Мізраха сам і  запропонував сфотографуватися
У березні 2008 року Ігор Мізрах сфотографувався біля пірамід у Єгипті. Біля нього стоїть місцевий Андрю. Він з бідного району Каїру. Підійшов до Мізраха сам і запропонував сфотографуватися

У травні на вінницьких телеканалах ВДТ-6 і "Смарт" покажуть кліп проректора Вінницького інституту конструювання одягу та підприємництва 37-річного Ігоря Мізраха на пісню "Вибір є". Зйомки проходили в березні 2009-го у Вінниці. Нині кліп монтують. У ньому будуть кадри з життя студентства, щорічного конкурсу "Королева краси", який проводить продюсерський центр Ігоря Мізраха. У кліпі знялася дочка Мізраха — 19-річна Тамара.

— Там немає прямої сюжетної лінії, — розповідає Мізрах. — Ми покажемо контрасти в нашому житті, пошуки прекрасного й благородного. Більше нічого не скажу, це секрет, побачите самі.

З Ігорем Аркадійовичем зустрічаємося в його робочому кабінеті в інституті. Розповідає, що пісню "Вибір є" йому подарував вінницький співак Юрій Воронюк. Він написав її для багатосерійного детективу "Фатальна помилка" місцевого режисера Валерія Шалиги, який знімали у Вінниці. У фільмі автор співає її сам.

— Вирішили перезняти, бо попередній варіант був не дуже, — зізнається проректор.

У Мізраха є ще один кліп "Чоловіча пісня". Її для нього написав столичний виконавець Олександр Тищенко. Ігор Мізрах продюсує його та Воронюка.

— Мені як виконавцеві найважче було працювати перед камерою в потрібному амплуа, — пригадує продюсер. — Я не боюся камери, але, крім того, що співаєш, думаєш, аби витримувати необхідну стилістику. Удруге було вже легше, там я заспівав раз на чорному фоні й все. Усе інше змонтували з кадрів.

Друзі пропонують Ігорю Мізраху записати диск пісень. Юрій Воронюк дав йому на розгляд 10 композицій.

— Це не моя мета, — каже Мізрах, — не маю бажання бути "співаючим ректором", щоб мене порівнювали з Поплавським. Хоча пісні Воронюка мені подобаються.

Не маю бажання бути "співаючим ректором", щоб мене порівнювали з Поплавським

Виконанням пісень проректор захопився в студентські роки, коли працював вожатим у піонерських таборах.

— Увечері ми збиралися, пили каву, чай, а не водку, як прийнято, співали, — пригадує він. — Ці зустрічі затягувалися до третьої години ранку. У нас було три-чотири гітари, і ми грали в унісон. Співали "Милая моя", "Изгиб гитары желтой".

Удома Мізрах грає зі своїм 10-річним сином Олександром.

— У сімейному колі гітара наш друг, — каже. — Саша вчиться грати на класичній гітарі. У нього абсолютний слух і, чесно кажучи, син мене вже переплюнув: грає краще, ніж я.

Мізраха знають також як великого любителя анекдотів. Чоловік каже, що не колекціонує їх, просто запам"ятовує.

— Якось зібралися з друзями і поспорили, хто більше розкаже анекдотів, — розповідає продюсер. — Тоді я сказав: "Засікайте час, я впевнений, що до ранку не зупинюся". І до світанку всі так хохотали, що просили: "Ігор, зупинися".

Подумавши, проректор розповідає анекдот:

— Підходить син до батька: "Тату, я чув, є такі країни, де чоловік пізнає дружину тільки після весілля". Батько, сумно-замислено: "Та це, синку, скрізь так..."

Зараз ви читаєте новину «Ігор Мізрах може розказувати анекдоти всю ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути