середа, 23 квітня 2008 18:18

Двох монтажників задавила стіна

Минулої п"ятниці опівдні стався обвал стіни на території колишнього електротехнічного заводу у Вінниці. Вона упала на двох чоловіків, які допомагали будівельникам демонтувати будівлі.

56-річний монтажник Іван Погоріляк із Кіровограда загинув на місці. За годину в лікарні помер і 46-річний вінничанин Олександр Рибачук. Лікарі повідомляють, що в чоловіка був травматичний шок, черепно-мозкова і закрита травма грудної клітки, забій серця.

— Створено комісію, яка розслідує ситуацію, — говорить головний інспектор Вінницького теруправління Держгірпромнагляду 46-річний Сергій Белієнко. — Відомо, що чоловіки випадково опинилися біля цегляної стіни на заводі. Вони працювали монтажниками. Підійшли до стіни забрати свої інструменти якраз у той момент, коли вона почала валитися. Нещасний випадок стався в робочий час. Усі витрати на похорони має компенсувати підприємство.

Відомо, що основна частина збанкрутілого заводу належить частково турецькій фірмі "АДМ-інвест", частково — вінницькій фірмі "Ма-Кі".

В Олександра Рибачука залишилися дружина та неповнолітня дитина. У його колеги родини немає.

Зараз ви читаєте новину «Двох монтажників задавила стіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути