четвер, 17 грудня 2009 18:47

35 хворих на рак дітей лежать у лікарні

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Ольга Родченко показує альбом з фотографіями своєї попередньої колекції ”Весна–літо-2009”. У ”Феріде” пройде її перший благодійний вечір
Ольга Родченко показує альбом з фотографіями своєї попередньої колекції ”Весна–літо-2009”. У ”Феріде” пройде її перший благодійний вечір

"Любов — це єдине, що можна дати іншому, нічого не відбираючи в себе" — під таким гаслом 20 грудня у вінницькому торговельно-розважальному комплексі "Феріде Плаза" відбудеться благодійний вечір. Зібрані кошти передадуть в обласну дитячу лікарню для онкохворих дітей.

— Допомагати — це радість, — каже вінницький дизайнер 31-річна Ольга Родченко, організатор проекту, власниця бренду "Олгара". — У лікарні перебувають 35 дітей, у яких рак. Їм необхідна допомога. Це головна мета нашої акції. Вінниця багата на безкорисливих людей. Приємно, що вони погодилися приєднатися до нас. Зі Львова приїде дизайнер Оксана Демська, майстриня весільних суконь. У нас продемонструє дитячі святкові сукні.

Кожен з учасників акції висловив своє життєве кредо. Поетеса Тетяна Романова цитує Антона Чехова: "Яка насолода — поважати людей". Позиція співачки 10-річної Марії Підорченко: "Крило стає крилом тільки під час польоту". Хореограф Марина Ганчевська: "Життя — велика річ, і не потрібно розпилятися на частини". Ведучий церемонії Костянтин Станіславський (Космос) упевнений: "Слова все псують, суть у діях". Співачки Ольга Планідюк та Оксана Славна запевняють: "Краса, музика і вірне любляче серце врятують світ". Вокалістка Вікторія Рихлюк зауважує: "Не будьте байдужими — давайте вирішувати проблеми разом". Хореограф і стиліст Наталія Плунська: "Нічого не закінчено для того, хто живий". Музикант Валентин Столярчук: "Дитині потрібно дати те, що маємо". Хореограф постановник Іван Козак (Джоз): "Прекрасне має бути доступним". Арт-технолог Артем Фляжніков: "Успіх не має нічого спільного з везінням. Життя — це те, що ми про нього думаємо".

У колекції сезону осінь-весна-2010 поєднала хутро, шкіру та текстиль

— Вдячна моїм близьким і друзям. Кожен як міг мене підтримував в організації вечора, — продовжує Родченко. — Навіть 13-річний син Богдан виконував роботу прес-секретаря. Виніс для себе таке життєве кредо: "Завжди бути справедливим, нести позитив іншим кожної секунди". Допомогли помічниці з "Ольгари" дві Тетяни та Лілія. Упевнена, з такою командою ми зможемо започаткувати щорічні благодійні вечори.

Ольга демонструватиме свою останню колекцію на вечорі.

— У часи кризи людина думає, що їй краще купити. Річ, яка наступного року буде вже немодною, або щось практичне. Треба зважати на настрій. Людина має одягатися в те, у чому вона себе відчуває щасливою. Проте зазначу, цьогоріч буде модна класика з вільним силуетом. У своїй колекції сезону осінь-весна-2010 поєднала хутро, шкіру та текстиль. Роблю прикраси для одягу. Вони в мене з натуральних каменів, перлів, кристалів Сваровські. Маю секрет пошиття двостороннього одягу, щоб конструкція виробу не змінювалася і речі з обох сторін виглядали ідеально. Так шию і спідниці, і сумочки-клатчі.

Зараз ви читаєте новину «35 хворих на рак дітей лежать у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути