Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2010 07:21

Злодій удавав із себе квартиронаймача

Щонайменше 15 квартирних крадіжок скоїв 30-річний Віктор Ковальчук із райцентру Любомль на Волині. Дурив і обкрадав переважно жителів Луцька, коли нібито підшукував житло для винайму.

Злодій-рецидивіст тероризував лучан три місяці. Обкрадав городян, які здавали квартири в оренду. Приходив за газетними оголошеннями. Просив власників показати йому всю квартиру, до найвіддаленішого кутка. Коли господар ішов до іншої кімнати, хапав усе, що на очі потрапить — золотий дріб"язок, гроші, документи, мобільники та плеєри.

Міліціонери заарештували крадія за наводкою одного з потерпілих.

— Цей громадянин неодноразово судимий, сім разів притягувався до кримінальної відповідальності. Зафіксували 15 епізодів із крадіжками, порушено кримінальну справу, — каже прес-секретар міськвідділу міліції Олег Плазовський, 33 роки.

На допиті Віктор зізнався у злочинах. Каже, награбоване збував на Луцькому автовокзалі й Завокзальному ринку.

— Сам дивуюся, як мені фартило. Якось зайшов до квартири і почав шукати гроші. Почув чиїсь кроки за спиною. Обернувся — стоїть мала дівчинка. Питає, хто я і що тут роблю. А я їй — прийшов, бо мама попросила взяти гроші. Забрав валюту і пішов.

Ковальчук неодружений, живе сам. Каже, грабував через упереджене ставлення до нього як до колишнього в"язня. Нібито після останнього звільнення навесні почав чесно працювати. Вчасно отримував зарплату, намагався жити правильно. Але начальство дізналося про судимості та звільнило його. Тоді й заходився красти.

Підозрюваного утримують за ґратами. Йому загрожує до восьми років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Злодій удавав із себе квартиронаймача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути